Η Κλαμπ Μπριζ αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League — Ματσάρες στους «8» του Champions League - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Κλαμπ Μπριζ αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League — Ματσάρες στους «8» του Champions League



Ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλο του στους «8» του Europa Conference League, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Βέλγιο και η ρεβάνς στην Τούμπα.
Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa Conference League:

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Άστον Βίλα – Λιλ

Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν




Champions League:
 Ματσάρες στους «8», Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι και Παρί-Μπαρτσελόνα



Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάση των 8 του Champions League με το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει.

Η οκτάδα ήταν ήδη «δυνατή» αλλά τα μπαλάκια έκαναν τα πράγματα ακόμα καλύτερα αφού φρόντισαν να προσφέρουν ζευγάρια αντάξια του βεληνεκούς των προημιτελικών της σπουδαιότερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στους «8» λοιπόν θα έχουμε… ρεβάνς του περυσινού ημιτελικού, αφού Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θα διασταυρωθούν ξανά και μάλιστα για τρίτη διαδοχική σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα σε ένα αμφίρροπο ζευγάρι, ενώ η Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου συνθέτουν μια επίσης πολύ ενδιαφέρουσα «μονομαχία». Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 9 και 10 Απριλίου στις έδρες των γηπεδούχων και μια εβδομάδα μετά 16 και 17 ακολουθούν οι ρεβάνς στις έδρες των αντιπάλων. Οι ακριβείς μέρες και ώρες θα γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα.

Tα ζευγάρια των «8» του Champions League
  • Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Οι πιθανές διασταυρώσεις στα ημιτελικά

Όσο για τις διασταυρώσεις, η νικήτρια του ζευγαριού Παρί-Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει εκείνην από το Ατλέτικο-Ντόρτμουντ και όποια από τις Ρεάλ-Σίτι προκριθεί θα κοντραριστεί με τη νικήτρια του Άρσεναλ-Μπάγερν.

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 30 Απριλίου, 1η Μαΐου και οι ρεβάνς στις 7,8 Μαΐου.
Ατλέτικο / Ντόρτμουντ – Παρί / Μπαρτσελόνα
Άρσεναλ / Μπάγερν – Ρεάλ / Μάντσεστερ Σίτι

Ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού στο «Γουέμπλεϊ» θα προκύψει μεταξύ Ατλέτικο, Ντόρτμουντ, Παρί και Μπαρτσελόνα και ο τυπικά φιλοξενούμενος από Άρσεναλ, Μπάγερν, Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι.