Ακόμη 3 διαρρήξεις είχε κάνει η συμμορία με τα υπνωτικά - Η δράση τους και σε περιοχή της Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ακόμη 3 διαρρήξεις είχε κάνει η συμμορία με τα υπνωτικά - Η δράση τους και σε περιοχή της Θέρμης



Εξιχνιάσθηκαν νέες διαρρήξεις σπιτιών που είχαν γίνει από έναν 44χρονο και έναν 49χρονο

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από τη σύλληψη δύο ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, οδήγησε στην εξιχνίαση τριών ακόμη περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών από οικίες.

Πρόκειται για διαρρήξεις από μέλη συμμορίας που έμπαινε σε σπίτια και έριχνε υπνωτικό στους ενοίκους προκειμένου να κλέψουν ανενόχλητοι χρυσαφικά, χρήματα και αυτοκίνητα.

Από τη συνέχεια της έρευνας που έγινε από την αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες (49χρονος αλλοδαπός και 44χρονος ημεδαπός) το χρονικό διάστημα από 15-08-2022 έως 23-09-2022 προέβησαν σε τρεις επιπλέον διαρρήξεις οικιών στις περιοχές Πυλαίας, Θέρμης και Αττικής, από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος κρατείται σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας δυνάμει σχετικού Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης.

Οπως είχε αναφέρει αρχικά για αυτούς η ΕΛ.ΑΣ.,
Τα μέλη της συμμορίας στις περισσότερες των περιπτώσεων εισέρχονταν στις οικίες κατά τη νυχτερινή κατάκλιση των ενοίκων.
Στο πλαίσιο της παράνομης δράσης τους, κατά το χρονικό διάστημα από 22-07-2022 έως 23-09-2022, ενεργώντας με ίδια ή διαφορετική σύνθεση και με συνεργό, κατά περίπτωση, προέβησαν σε συνολικά δεκατέσσερις περιπτώσεις παράνομων πράξεων και συγκεκριμένα δύο (2) ληστειών και δώδεκα (12) κλοπών (τελεσθείσες και απόπειρες) από οικίες στις περιοχές της Πυλαίας, Πανοράματος, Καρδίας, Πλαγιαρίου, Τριλόφου και Επανομής
Η συμπληρωματική σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αυτοί είναι οι δράστες που είχαν "θερίσει" τέλος του καλοκαιριού την Επέκταση Θέρμης ("Παραλίμνη"), Τρίλοφο, Καρδία, Πλαγιάρι!