Περιοχή Θέρμης - VOUCHER 80000 ανέργων - Είσαι επιτυχών; Εκπαιδεύσου στους καλύτερους! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Περιοχή Θέρμης - VOUCHER 80000 ανέργων - Είσαι επιτυχών; Εκπαιδεύσου στους καλύτερους!

VOUCHER 80000 ανέργων

Είσαι επιτυχών;  Εκπαιδεύσου στους καλύτερους!

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ωφελούμενων Α και Β φάσηςΠρόγραμμα κατάρτισης μέσω Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους σε πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες.

Δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων, από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) - πρώην ΟΑΕΔ και το υπουργείο Εργασίας στο πλαίσιο αναβάθμισης των πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων.

 Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι δικαιούχοι θα λάβουν επίδομα έως 1.000€ στους λογαριασμούς τους, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η επιλογή προγραμμάτων κατάρτισης από τους ωφελούμενους της Α και Β φάσης.


Δικαίωμα συμμετοχής

  Οι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ,
ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας
  Ηλικία άνω των 18 ετών
  Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.


Διάρκεια του προγράμματος

H παρακολούθηση θα έχει διάρκεια έως 200 ώρες και θα οδηγεί σε πιστοποίηση. Το μεγαλύτερο της κομμάτι θα πραγματοποιηθεί εξ΄αποστάστεως.


Πώς θα πάρετε τα 1000€

Κάθε ωφελούμενος που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Γνώσεων& Δεξιοτήτων, δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται σε 5 €/ώρα κατάρτισης.

Ειδικότερα, η καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος
στους ωφελούμενους γίνεται ως εξής:

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης και τη συμμετοχή του ωφελούμενου σε εξετάσεις πιστοποίησης (ανεξαρτήτως του αποτελέσματος), ο ωφελούμενος δικαιούται ποσό που αντιστοιχεί στο 70% του δικαιούμενου ποσού, αφαιρουμένων των απουσιών.

Εφόσον επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης δικαιούται το 100%
του συνολικά δικαιούμενου ποσού.

Αίτηση στο φορέα κατάρτησης Success Cert

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Success Cert που επιμορφώνει εκατοντάδες ενήλικες κάθε χρόνο για μοριοδότηση στο Δημόσιο και στον ΑΣΕΠ, παρέχοντας Πιστοποιήσεις Αγγλικών, Ιταλικών και Υπολογιστών, είναι εγκεκριμένος πάροχος του προγράμματος σύμφωνα με το οριστικό μητρώο παρόχων που ανακοινώθηκαν από τη ΔΥΠΑ με δελτίο τύπου στις 15/6/2022


Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

Πληροφορίες: 2311 302 555 - successcert.gr