Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει σήμερα ενδιαφέρον για τον τελικό του Champions League – Πως τον επηρεάζει - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει σήμερα ενδιαφέρον για τον τελικό του Champions League – Πως τον επηρεάζει



Ο ΠΑΟΚ ρίχνει… ματιές στον τελικό του Champions League, αφού είναι η μοναδική ομάδα που την ενδιαφέρει το ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα… ξίφη τους στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Δικέφαλος έχει ξεκάθαρη προτίμηση.

Πιο συγκεκριμένα, τον συμφέρει να κερδίσουν οι Ισπανοί καθώς σε αυτή την περίπτωση θα γλιτώσει τη Φερεντσβάρος η οποία φέτος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ουγγαρίας.

Έτσι, το τοπία θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο, αφού αν καταφέρει να φτάσει στα playoffs της διοργάνωσης, τότε σίγουρα θα αποφύγει επίσης τη Σαχτάρ, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι.

Υπενθυμίζουμε πως στους πιθανούς αντιπάλους στα playoffs είναι οι Γιουνγκ Μπόις, Καραμπάγκ, Γαλατάσαραϊ και Σλόβαν Μπρατισλάβας. 

Φυσικά, όσο πλησιάζουμε εκεί, τόσο το τοπίο θα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, με τους «ασπρόμαυρους» πάντως να πρέπει να περάσουν συνολικά τρεις προκριματικούς γύρους ώστε να βρεθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

paoktoday.gr