Οι «Πράσινες Σκέψεις» μας πάνε εκδρομή στο Φράγμα της Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι «Πράσινες Σκέψεις» μας πάνε εκδρομή στο Φράγμα της ΘέρμηςΗ εξόρμηση του μήνα για το Φυσιολατρικό Σύλλογο «Πράσινες Σκέψεις» είναι μία νέα περιπατητική διαδρομή, αυτή τη φορά στο Φράγμα της Θέρμης. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00 το πρωί. 

Τόπος συνάντησης στο Φράγμα της Θέρμης, δίπλα στη γέφυρα σε μια διαδρομή 4χλμ – χωρίς υψομετρική διαφορά. Στην εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί ζέσταμα και διατάσεις για μικρούς και μεγάλους από ομάδα γυμναστών του συλλόγου.

 Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχει μουσική επένδυση να δίνει το ρυθμό και στο τέλος θα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες ζεστός, παραδοσιακός, καζανάτος τραχανάς.

Η συμμετοχή στη δράση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για κράτηση θέσης αρκεί να συμπληρώσει κανείς τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/bjgSLDwLa71eN71U6 ή εναλλακτικά να στείλει email στο info@prasinesskepseis.gr

Η δράση θα περιλαμβάνει περπάτημα δίπλα στο ρυάκι, σε μία δασοσκεπή βατή διαδρομή για όλη την οικογένεια και επιστροφή στο σημείο από όπου έγινε η εκκίνηση.


Απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε συμμετέχοντα είναι το καπέλο, μια τσάντα, μια αλλαξιά, νερό, σνακ και η καλή διάθεση.

Είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους πολίτες της Θέρμης (και όχι μόνο) να έρθουν σε επαφή με την οργανωμένη φυσιολατρική ομάδα ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, που στόχο έχουν την σύνδεση οικογενειών και μεμονωμένων ατόμων με τη φύση, για μία ευχάριστη και ξεχωριστή εμπειρία.