Πρόσκληση στην καλοκαιρινή συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης ❞𝗖𝗼𝗻 𝗙𝘂𝗼𝗰𝗼❞ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πρόσκληση στην καλοκαιρινή συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης ❞𝗖𝗼𝗻 𝗙𝘂𝗼𝗰𝗼❞


Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη προσμονή σας περιμένουμε σε μια άκρως καλοκαιρινή συναυλία της αγαπημένης μας συμφωνικής ορχήστρας του 𝝙𝝶𝝻𝝾𝞃𝝸𝝹𝝾ύ 𝝮𝝳𝝴ί𝝾𝞄 𝝝έ𝞀𝝻𝝶ς ❞𝗖𝗼𝗻 𝗙𝘂𝗼𝗰𝗼❞

🎥🎶❞ 𝝝𝝴𝞀𝝸𝝼ό 𝝨𝝸𝝼𝝴𝝻ά 𝝾 𝝥𝝰𝞀ά𝝳𝝴𝝸𝞂𝝾ς❗ ❞

📌𝗧𝝴𝞃ά𝞀𝞃𝝶 - 𝟭𝟵 𝝞𝝾𝞄𝝼ί𝝾𝞄 - Ά𝝺𝞂𝝾ς 𝝩𝝸𝝻ί𝝾𝞄 𝝨𝞃𝝰𝞄𝞀𝝾ύ - 𝟮𝟭:𝟬𝟬
🔖𝝚ί𝞂𝝾𝝳𝝾ς : 𝝙𝞈𝞀𝝴ά𝝼

👉 Η ορχήστρα 𝗖𝗼𝗻 𝗙𝘂𝗼𝗰𝗼 εξερευνά τα όρια της δύναμης της μουσικής όταν αυτή συνεργάζεται με την εικόνα, και μας παρασύρει σε καλλιτεχνικές και αισθητικές περιπέτειες. Τόσο μέσα από τη μικρή, όσο και μέσα από τη μεγάλη οθόνη.

Όταν η μουσική αναλαμβάνει να δώσει σχήμα στις ιδέες του σκηνοθέτη, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε κάθε ξεχωριστή σκηνή, συνθέτοντας εν τέλει όλες τις σκηνές και τις ενότητες, ώστε να εξυπηρετήσει την κεντρική ιδέα του έργου.

Η μουσική μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί στον κόσμο της δράσης και της πλοκής της ταινίας, γνωρίζοντας πως εμείς θα την ακολουθήσουμε πιστά, γιατί της έχουμε εμπιστοσύνη!

Η ορχήστρα Con Fuoco Orchestra 𝝉𝝄𝝊 𝜟𝜼𝝁𝝄𝝉𝜾𝜿𝝄ύ 𝜴𝜹𝜺ί𝝄𝝊 𝜣έ𝝆𝝁𝜼ς, επέλεξε να κάνει αυτό το ταξίδι μέσα στη φύση. Στο Ά𝛌𝛔𝛐ς 𝚼𝛙ώ𝛔𝛆𝛚ς 𝛕𝛐𝛖 𝚻𝛊𝛍ί𝛐𝛖 𝚺𝛕𝛂𝛖𝛒𝛐ύ σε ένα μικρό υπαίθριο θεατράκι, που αυτή εγκαινίασε πέρσι. 

Η παράλληλη προβολή αποσπασμάτων των ταινιών μέσα στο δάσος, αυτή την καλοκαιρινή βραδιά, ελπίζουμε πως θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα ενός Θερινού Σινεμά που με την καθοδήγηση της ζωντανής μουσικής, ίσως να καταφέρει να είναι, ένα ❞𝜮𝜾𝝂𝜺𝝁ά 𝝄 𝜫𝜶𝝆ά𝜹𝜺𝜾𝝈𝝄ς❞.


Συντελεστές:
✔️Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Ενορχήστρωση :𝝘𝝸ά𝝼𝝼𝝶ς 𝝥𝝾𝝺𝞄𝝻𝝴𝝼έ𝞀𝝶ς ( Yiannis Polymeneris )
✔️Αφήγηση : Ά𝝺𝝹𝝶𝞂𝞃𝝸ς 𝝘𝝸𝞈𝝲𝝸𝝾ύ
✔️Ηχοφωτιστική κάλυψη : 𝝘𝞀𝝶𝝲ό𝞀𝝶ς 𝝡ό𝞂𝞆𝝾𝞄
✔️Διοργάνωση : Πολιτισμός Δήμου Θέρμης - Αντιδημαρχία Πολιτισμού