Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πανευρωπαϊκό τουρνουά αντισφαίρισης Junior 14-16 ετών στη Δροσιά Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πανευρωπαϊκό τουρνουά αντισφαίρισης Junior 14-16 ετών στη Δροσιά Θέρμης



//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το πανευρωπαϊκό τουρνουά αντισφαίρισης Junior 14-16 ετών στις εγκαταστάσεις του Les Raquettes Tennis Academy στον οικισμό Δροσιά Θέρμης του Δήμου Θέρμης. 

Το ευρωπαϊκό αυτό τουρνουά πραγματοποιήθηκε για 2η φορά στην Θεσσαλονίκη μετά από 30 χρόνια και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και του Δήμου Θέρμης. 

Συμμετείχαν 115 αθλητές-τριες με αύξηση συμμετοχής κατά 22% συγκριτικά με το 2023, από 20 διαφορετικές χώρες. Η διάρκεια της διοργάνωσης ήταν εννέα ημέρες, με επισκεψιμότητα περίπου διακοσίων ατόμων την ημέρα.


Τα αποτελέσματα των αγώνων της διοργάνωσης έχουν ως εξής:

Τελικός αγοριών κάτω των 16: 
Παναγιώτης Γεράσιμος Γραμματικάκης (Ελλάδα) εναντίον Άλκης Μιχαλακόπουλος (Ελλάδα) με νικητή τον Άλκη Μιχαλακόπουλο 6-4, 6-2.

Τελικός κοριτσιών κάτω 16: 
Κατερίνα Ουσταμπασίδου (Ελλάδα) εναντίον Sara Mitevska (Skopje) με νικήτρια την Κατερίνα Ουσταμπασίδου 7-5, 6-4.

Τελικός διπλού αγοριών κάτω των 16: 
Γραμματικάκης/Μιχαλακόπουλος (Ελλάδα) vs Atanasov (Bulgaria)/Ferreti (Italy). Νικητές Γραμματικάκης/Μιχαλακόπουλος 6-4, 6-4.

Τελικός διπλού κοριτσιών Κάτω 16: 
Παναγιωτίδου/Παρασκευοπούλου (Ελλάδα) vs Χατζηαβραάμ/Πάντου (Ελλάδα). Νικήτριες Παναγιωτίδου/Παρασκευοπούλου 7-5, 4-6, 10-6.



Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολυχρόνης Κοντοπίδης κατά τη διάρκεια των απονομών μεταλλίων ευχαρίστησε όλους και όλες που συμμετείχαν ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τους συνεχάρη για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. 

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά το Δήμο Θέρμης για τη σταθερή υποστήριξη που παρέχει και μέσα από την άριστη συνεργασία τους και τη διοργάνωση επαγγελματικών διοργανώσεων συμβάλλουν στην αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας στην περιοχή του Δήμου Θέρμης.