Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματαΚανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος.


Συγκεκριμένα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 21:00.

Ειδικά για φέτος, λόγω του γεγονότος ότι η 1η Μαΐου συμπίπτει με τη Μεγάλη Τετάρτη, ο εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς έχει μετατεθεί για την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, με απόφαση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Με βάση ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη θα κυκλοφορούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. 

Η συμμετοχή του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ στις κινητοποιήσεις για την Πρωτομαγιά θα πραγματοποιηθεί με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας της 1ης Μαΐου έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ για την παραπάνω απόφαση, καθώς τη Μεγάλη Εβδομάδα που ισχύει το Πασχαλινό ωράριο, αποτελεί ευκαιρία για τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν απρόσκοπτα τις αγορές τους αλλά και για τα καταστήματα να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο των ημερών που είναι η αύξηση του τζίρου τους. Η πρώτη Μαΐου αποτελεί ημέρα ορόσημο στην ιστορία του εργατικού κινήματος. Τιμούμε και σεβόμαστε τον αγώνα της εργατικής τάξης για την καθιέρωση του οχταώρου εργασίας και για τη διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας
αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.