Μετά από 7 χρόνια εκκενώθηκε η κατάληψη σε κτήριο ιδιοκτησίας του Δήμου Θέρμης στο κέντρο της πόλης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μετά από 7 χρόνια εκκενώθηκε η κατάληψη σε κτήριο ιδιοκτησίας του Δήμου Θέρμης στο κέντρο της πόληςΣε οκτώ προσαγωγές, από τις οποίες οι τέσσερις μετατράπηκαν σε συλλήψεις, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης κατά την επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη, στο κέντρο της πόλης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Οι οκτώ προσαχθέντες βρίσκονταν εντός του κτιρίου ή στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σιατίστης (με Φιλίππου), ανήκει στον Δήμο Θέρμης και τελούσε υπό κατάληψη τα τελευταία επτά χρόνια από ομάδα αντιεξουσιαστών. Η κατάληψη ήταν γνωστή ως «Mundo Nuevo».

Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε από τις 06:00 το πρωί, παρουσία δικαστικού λειτoυργού.Άλλη μία κατάληψη απελευθερώθηκε, άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία σήμερα μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για κτίριο του Δήμου Θέρμης στην Θεσσαλονίκη που τελούσε υπό κατάληψη επί επτά έτη. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για την ασφάλεια των πολιτών
αναφέρει σχετικά σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.