Δ.Θέρμης: "Δυναμικό «παρών» των Επαγγελματιών του δήμου Θέρμης στην 86η ΔΕΘ" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δ.Θέρμης: "Δυναμικό «παρών» των Επαγγελματιών του δήμου Θέρμης στην 86η ΔΕΘ"




//Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:
 
Η καρδιά της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας χτυπάει αυτές τις μέρες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και οι Επαγγελματίες – ‘Έμποροι του δήμου Θέρμης δίνουν δυναμικό «παρών» σε αυτήν τη σημαντική διοργάνωση. 

Οι Επαγγελματικές Ενώσεις Θέρμης, Βασιλικών και Μίκρας, πιστοποιώντας την εξαιρετική μεταξύ τους συνεργασία, εκπροσωπούνται από κοινού στο Περίπτερο 8, στο Σταντ 10 του εκθεσιακού κέντρου, έχοντας και την αμέριστη υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. 

Στελέχη των τριών Ενώσεων υποδέχονται καθημερινά δεκάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες στους οποίους συστήνουν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο δήμο Θέρμης καθώς και τα εξαιρετικά προϊόντα τους. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα όπως λουκάνικο και ψωμί από την περιοχή των Βασιλικών, κρασί από την περιοχή της Μίκρας κ.λπ.

Στα εγκαίνια του Περιπτέρου των Επαγγελματιών του δήμου Θέρμης παραβρέθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Θέρμης. Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος ευχήθηκε στους εκπροσώπους των Ενώσεων καλή δύναμη και τους συνεχάρη «για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία, με τη στήριξη και την καθοδήγηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, να παρουσιάζουν ένα χώρο προώθησης και προβολής των Επιχειρήσεων αλλά κυρίως των τοπικών προϊόντων των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του δήμου Θέρμης».



Τα εγκαίνια του Περιπτέρου των Επαγγελματιών του δήμου Θέρμης τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ενώ παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Γαντάς και Στέλιος Αποστόλου, η Γενική Γραμματέας του δήμου Θέρμης Εύη Λάππα και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικών Θεμάτων Φανή Χατζηδημητρίου. 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας Κλεόβουλος Θεοτόκης και η αντιπρόεδρος της ΕΕΕΘ, πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του ΕΕΘ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕΕ, Φανή Μπλιούμη.




Δείτε περισσότερα εδώwww.thermisnews.gr/2022/09/86_13.html