Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών: "Το Λιβάδι του Εφήμερου V" 🌿 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών: "Το Λιβάδι του Εφήμερου V" 🌿



"Το Λιβάδι του Εφήμερου V"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μία καλλιτεχνική εκδήλωση που θα συζητηθεί!

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου, το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα τετραήμερο εργαστήριο καλλιτεχνών, στο οποίο οι συμμετέχοντες δημιουργούν έργα τέχνης, χρησιμοποιώντας υλικά που συλλέγουν από τη γύρω περιοχή

Διάρκεια:
Από την Τετάρτη 23 μέχρι την Κυριακή 27/6/2021
Το Σάββατο 26/6, 5μμ, τα παιδιά του χωριού θα συμμετέχουν σε εικαστικά παιχνίδια στη φύση, με την επίβλεψη της Στεφανίας Πατρικίου και της Ελεάννας Μπάρμπα.

Την ίδια μέρα, στις 8μμ, ο Άρης Στυλιανού* θα δώσει στο σχολείο του Λιβαδίου διάλεξη με θέμα "Το Εφήμερο στη Φιλοσοφία και στην Τέχνη".

*Ο Άρης Στυλιανού γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. και στα Πανεπιστήμια Paris-IV και Paris-I της Σορβόννης.
Είναι αναπληρωτής καθηγητής πολιτικής φιλοσοφίας και πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Μεταφράζει και επιμελείται φιλοσοφικά κείμενα από τα λατινικά και τα γαλλικά.


Το #Λιβάδι είναι ένα μέρος - πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες!

Η φύση, η ελευθερία, η ιστορία αποτελούν σημείο αναφοράς για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και τη συμμετοχή σπουδαίων προσωπικοτήτων, όπως αυτή του κ. Στυλιανού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος στέκεται πάντα αρωγός σε δράσεις που αναδεικνύουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και εκδηλώσεις.
Ευχαριστούμε θερμά και τον κ. Αθανάσιο Ράπτη, ενεργό και πολύ δημιουργικό μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας γιατί είναι αυτός που διοργάνωσε και επιμελήθηκε την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Είναι σημαντικό να #υποστηρίζουμε όλοι μας αυτές τις όμορφες ενέργειες, ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά και να πολλαπλασιάζονται.

Γιατί ξέρουμε όλοι ότι το Λιβάδι είναι ένας τόπος που γεννά ιδέες και πραγματοποιεί όνειρα…

Πληροφορίες: https://www.fkth.gr/el/node/1180