H άλλη όψη της επικαιρότητας: "Πίσω από αυτή την λιτή ανακοίνωση υπάρχει μία ομάδα Συναδέλφων οι οποίοι παράτησαν γυναίκες και παιδιά, ξημερoβραδιάστηκαν στην Υπηρεσία" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

H άλλη όψη της επικαιρότητας: "Πίσω από αυτή την λιτή ανακοίνωση υπάρχει μία ομάδα Συναδέλφων οι οποίοι παράτησαν γυναίκες και παιδιά, ξημερoβραδιάστηκαν στην Υπηρεσία"

Η ανάρτηση ενός αστυνομικού που δίνει την άλλη όψη της επικαιρότητας. Αξίζει να διαβαστεί....Γράφει ο Παναγιώτης Π. με αφορμή την ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.
 

"Πίσω από αυτή την λιτή ανακοίνωση υπάρχει μία ομάδα Συναδέλφων οι οποίοι παράτησαν γυναίκες και παιδιά, ξημερoβραδιάστηκαν στην Υπηρεσία πίσω από κλεισμένες πόρτες με καφέ και τσιγάρο, ίσως έφτασαν σε αδιέξοδο, ίσως έπιασαν ξανά το νήμα απ' την αρχή, ίσως χρειάστηκε να ξετυλίξουν ξανά το κουβάρι και διάβασαν και ξαναδιάβασαν τις καταθέσεις για να εντοπίσουν κενά και μελέτησαν ξανά και ξανά τα στοιχεία που είχαν για να μπορέσουν όλα αυτά να τα συνδέσουν μεταξύ τους και να αποδείξουν την ενοχή του δράστη και τέλος να καταφέρουν να τον φέρουν σε αδιέξοδο με τις αποδείξεις της ενοχής του που του παρέθεσαν ώστε να ομολογήσει και ο ίδιος τη δράση του.

Αφού λοιπόν σήμερα όλοι πανηγυρίζετε γιατί "το ξέρατε απ' την αρχή" ας δώσουμε εμείς τα συγχαρητήρια μας στους Συναδέλφους γιατί γνωρίζουμε πως απ' "το ξέρω" μέχρι "μπορώ να το αποδείξω" και από εκεί μέχρι "περνάω χειροπέδες" και του "παίρνω απολογία" είναι ένα μακρύ και δύσβατο μονοπάτι. 

Ένα μονοπάτι όμως που για τους Αστυνομικούς που καλούνται να χειριστούν μια τέτοια υπόθεση είναι μονόδρομος.

Τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη!"
Παναγιώτης Π.