Στη μνήμη της Κωνσταντίνας και της Ελένης - Φιλανθρωπικό GALA Χορού στο Noesis στις 19 Μαΐου - Δωρεάν είσοδος - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στη μνήμη της Κωνσταντίνας και της Ελένης - Φιλανθρωπικό GALA Χορού στο Noesis στις 19 Μαΐου - Δωρεάν είσοδος// Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δ.Θέρμης

Έφτασε η στιγμή για να ανέβουμε στη σκηνή και να αποσπάσουμε το πιο δυνατό αλλά και τρυφερό σας χειροκρότημα!

Φέτος με ιδιαίτερη χαρά , η Σχολή Χορού Δήμου Θέρμης συνεργάζεται στενά με την Ανώτερη ερασιτεχνική και επαγγελματική σχολή χορού Ιωαννίνων “Αριστέα Λίτου” για να σας παρουσιάσουν τις τελικές παραστάσεις χορού των μαθητών – σπουδαστών μας!

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 15 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης με κορύφωση το μεγάλο Φιλανθρωπικό GALA Χορού στον φιλόξενο χώρο του Noesis στις 19 Μαΐου και ώρα 19:00 στο Κοσμοθέατρο.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Κωνσταντίνα και την Ελένη που πλέον χορεύουν μαζί με τους αγγέλους…

Χρέος όλων μας να στηρίξουμε τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Η εκδήλωση θα φιλοξενεί το παιδικό βιβλίο της Κωνσταντίνας ” Τα όνειρα εξαφανίστηκαν ” με την ελπίδα να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα υπέρ της “Φλόγας” – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Πριν την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις στο χώρο του NOESIS.

– Στο φουαγιέ θα υπάρχει έκθεση ζωγραφικής με δημιουργίες παιδιών από τοΕικαστικό Εργαστήρι Δήμου Θέρμης και μικρών μαθητών της Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού “Αριστέα Λίτου” , εμπνευσμένες από το βιβλίο.

-Επίσης, τρεις μουσικοί θα πλαισιώσουν την εκδήλωση και θα
παρουσιάσουν προσωπικές συνθέσεις και jazz standards στο φουαγιέ
( Λέανδρος Πασιάς-πιάνο, Βαγγέλης Βραχνός-μπάσο, Γιώργος Κλουντζός Χρυσίδης-τύμπανα)

-Στον πρώτο όροφο στις 18:00-19:15, θα λειτουργήσει εργαστήρι ζωγραφικής για τους μικρούς μας φίλους που θα έρθουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων: