Το μήνυμα του προέδρου Σουρωτής Ασλάνη Θωμά για το αποτέλεσμα των εκλογών - "Παρόντες σε κάθε πρόβλημα του τόπου μας" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το μήνυμα του προέδρου Σουρωτής Ασλάνη Θωμά για το αποτέλεσμα των εκλογών - "Παρόντες σε κάθε πρόβλημα του τόπου μας"


Αγαπητοί Συγχωριανοί, 
με συγκινεί και με τιμά το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα χρόνια, ως παράταξη και ως πρόσωπα, αποδείξαμε στην πράξη πως όταν υπάρχει όραμα για το κοινό καλό και όρεξη για δουλειά, ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και θέτουμε ακόμη πιο φιλόδοξους στόχους.

Η ψήφος στο πρόσωπο μου αποτελεί δέσμευση, ώστε να συνεχίσουμε εκείνο τον δρόμο στον οποίο θα κυριαρχούν οι σχέσεις αλληλοβοήθειας και προσφοράς. 

Βέβαια, το έργο -μας δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την ενεργό συμπαράσταση και την στήριξη όλων των υποψηφίων του ψηφοδελτίου -μας, τους οποίους και ευχαριστώ τον καθένα χωριστά. 

Η νίκη είναι νίκη όλων των συνδημοτών -μας τους οποίους και καλούμε να συμμετάσχουν και στη χάραξη του μελλοντικού -μας έργου.

Σε μια εκλογική διαδικασία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, είμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα κάνουμε πράξη το συνεργατικό πνεύμα, ώστε να επιλυθούν τα μεγάλα και μικρά προβλήματα των συνδημοτών -μας.

Και μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι θα είμαστε παρόντες σε κάθε πρόβλημα του τόπου μας.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την αμέριστη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλες και όλους από βάθος καρδιάς.

ΑΣΛΆΝΗΣ ΘΩΜΆΣ