Ν.Ρύσιο: Graffiti - μήνυμα κατά της οπαδικής βίας στο 2ο Γυμνάσιο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ν.Ρύσιο: Graffiti - μήνυμα κατά της οπαδικής βίας στο 2ο ΓυμνάσιοΈνα graffiti κατά της οπαδικής βίας κοσμεί τον εξωτερικό τοίχο του 2ου Γυμνασίου Θέρμης στο Νέο Ρύσιο.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συμβουλίου Νέων του δήμου Θέρμης και μαθητών του σχολείου που με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να στείλουν ένα επίκαιρο μήνυμα κατά της οπαδικής βίας η οποία έχει εξαπλωθεί και εκτός γηπέδων, αφήνοντας πίσω της θύματα, νεαρά παιδιά.

Στο graffiti το οποίο δημιούργησαν οι καλλιτέχνες και μαθητές HOS και WEMS, απεικονίζονται τέσσερις νεαροί, που είναι τα τελευταία θύματα οπαδικής βίας στην Ελλάδα, να παρακολουθούν πλέον από εκεί ψηλά την αγαπημένη τους ομάδα.

Το έργο πραγματοποιήθηκε με την σύμπραξη της δομής «Εις το Όνομα του Άλκη – In The Name Of Alkis», με την υποστήριξη και βοήθεια της Αντιδημαρχίας Παιδείας του δήμου Θέρμης, της Κοινότητας Νέου Ρυσίου, της ΔΕΠΠΑΘ και του Συμβουλίου Νέων Δήμου Θέρμης. 

Σε ανάρτησή του, στη σελίδα του στο facebook, το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης αναφέρει: "Ζητούμε από την κοινωνία και κυρίως τους νέους να σεβαστούν αυτό το καλλιτεχνικό δημιούργημα. Να μη βανδαλιστεί και όλοι μαζί να κάνουμε τον Δήμο μας πιο όμορφο".