Ο Παντελής Βογιατζής στην ομάδα της "Δημοκρατικής Ενότητας" του Θεόδωρου Παπαδόπουλου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Παντελής Βογιατζής στην ομάδα της "Δημοκρατικής Ενότητας" του Θεόδωρου Παπαδόπουλου


Την πρόθεσή του να φρεσκάρει το ψηφοδέλτιό του με νέα επιτυχημένα πρόσωπα συνεχίζει να κάνει πράξη ο -επί σειρά ετών- δήμαρχος Θέρμης Θ.Παπαδόπουλος. 

 Ετσι, στη δυναμική του ψηφοδελτίου του (που ακόμη δεν ανακοίνωσε επίσημα) έρχεται σήμερα να προστεθεί ένα όνομα γνωστό στη Θέρμη. Τόσο δια ζώσης, όσο και διαδικτυακά στα social, ο  Παντελής Βογιατζής είναι ένα άτομο που κατέχει το "επικοινωνιακό κομμάτι". Δυναμικός και επιτυχημένος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικόςέχει όλη την απαιτούμενη ενέργεια (και το background) να αποτελέσει δυνατό χαρτί για τον συνδυασμό της "Δημοκρατικής Ενότητας" στο Δήμο Θέρμης στις ερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου. 



Ο Παντελής Βογιατζής γεννήθηκε το 1985 στη Θέρμη, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την γιατρό Μαγδαληνή (Λίνα) Φιλιππιάδου. Οι γονείς του είναι ο Δημήτρης Βογιατζής και η Σαπφώ Λιλούδη.

Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών: α) Στην Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη, β) Στον Περιβαλλοντικό Αστικό Σχεδιασμό και γ) Στην Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων (Project Management).

Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα τόσο σε εγχώρια όσο και σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων και στον χώρο της Εκπαίδευσης (Φροντιστήρια ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ).

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ και πρόεδρος του Ομίλου Νέων, Επιστημόνων και Επιχειρηματιών Δήμου Θέρμης.

Είναι εκλεγμένο μέλος από το 2020 της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) και μέλος της μόνιμης επιτροπής Έργων Υποδομής και Δικτύων καθώς και της μόνιμης επιτροπής Περιβάλλοντος του ΤΕΕ/ΤΚΜ από το 2016.