Ευχαριστίες του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης προς τον δήμο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ευχαριστίες του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης προς τον δήμο Θέρμης


//Ανακοίνωση Δήμου ΘέρμηςΕπίσκεψη στο δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο πραγματοποίησαν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου ο διευθυντής, Πέτρος Σταγιόπουλος και ο υποδιευθυντής, Απόστολος Παπαδόπουλος του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (1ο Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ Α’ Θεσσαλονίκης). 

Οι επικεφαλής του Κέντρου ευχαρίστησαν το δήμο και προσωπικά τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας, Στυλιανό Αποστόλου, για τη συνεχόμενη παροχή βοήθειας, τόσο σε υλικοτεχνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών.


Απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Θέρμης ο διευθυντής ΚΕΔΑΣΥ, Πέτρος Σταγιόπουλος σημείωσε ότι 

ο αντιδήμαρχος κ. Αποστόλου ανταποκρίνεται πάντοτε ταχύτατα, άμεσα και στέκεται αρωγός σε όλα μας τα αιτήματα για την κάλυψη των αναγκών μας και μερίμνησε να μεταφερθεί εξοπλισμός της υπηρεσίας μας, να αντικατασταθεί ο φωτισμός και να επισκευαστούν τα υδραυλικά του χώρου που στεγαζόμαστε, αναβαθμίζοντας την εικόνα της υπηρεσίας μας στους πολλούς μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρία και τους γονείς τους που εξυπηρετούμε καθημερινά, δείχνοντας εμπράκτως για άλλη μια φορά τη συμπαράσταση σας στο έργο μας αλλά και την κοινωνική πολιτική του δήμου σας. Η πολύτιμη βοήθεια του δήμου πραγματικά και ουσιαστικά, μας δίνει δύναμη στο καθημερινό μας έργο». Ο δήμαρχος Θέρμης διαβεβαίωσε τον κ. Σταγιόπουλο ότι «ο δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει το 1ο Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ Α’ Θεσσαλονίκης το οποίο αποτελεί πολύτιμο έργο, σε ένα ευαίσθητο κομμάτι της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Αποστόλου και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Θέρμης, Αχιλλέας Μεταλούλης.