Και όμως οι συνήθειες που νομίζεις ότι σε χαλαρώνουν, σε τσιτώνουν! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Και όμως οι συνήθειες που νομίζεις ότι σε χαλαρώνουν, σε τσιτώνουν!Θέλεις να έχεις μια καλή και ήρεμη ψυχολογία, για αυτό και ακολουθείς κάποιες συμπεριφορές που μέσες άκρες θεωρείς ότι ευνοούν κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να τις σκεφτείς ξανά βέβαια, καθώς κάποιες από τις συνήθειες που εσύ θεωρείς κατάλληλες για χαλάρωση, ίσως να σε τσιτώνουν περισσότερο από όσο νομίζεις.

Λες πάντα "ναι"
Εσύ μπορεί να το κάνεις από την καλή σου την καρδιά, για να νιώθεις εντάξει με την συνείδηση σου, όμως αυτή η συνήθεια μπορεί να είναι αρκετά καταπιεστική για εσένα πραγματικά, καθώς το συνεχές ναι δεν αφήνει τον εαυτό σου να κάνει αυτά που θέλει και ακολουθεί πάντα τις χάρες των άλλων.

Πιστεύεις ότι η σωστή διαχείριση του χρόνου σου είναι ο στόχος και όχι η πραγματικότητα
Αν αγχώνεσαι με όλα όσα έχεις να κάνεις μέσα σε μια μέρα, τότε προφανώς και δεν διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου σωστά. Το θέμα είναι να βλέπεις τι βγαίνει ρεαλιστικά και τι μπορείς όντως να κάνεις και μετά να στήνεις το ημερήσιο πρόγραμμα σου.

Το κινητό είναι η προέκταση σου χεριού σου
Καλή η ενημέρωση για τις εξελίξεις, αλλά το να κοιτάς συνέχεια τα social media μάλλον σε αγχώνει περισσότερο από όσο νομίζεις. Τα μη ρεαλιστικά πρότυπα που παίζουν εκεί απλώς κάνουν ανούσιο κακό στην ψυχολογία σου. Άσε λίγο τ ην συσκευή από το χέρι.

Πέτυχες τον στόχο σου, αλλά δεν χαίρεσαι όσο θα ήθελες
Σύμφωνα με έρευνες, νιώθεις καλύτερα όταν πετυχαίνεις στόχους που δε βοηθούν μόνο εσένα αλλά και τους γύρω σου, γιατί νιώθεις ότι όντως βοηθάς τους άλλους.