Ξύπνησες πιασμένος; Η άσκηση που θα σε ανακουφίσει από τους ενοχλητικούς πόνους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ξύπνησες πιασμένος; Η άσκηση που θα σε ανακουφίσει από τους ενοχλητικούς πόνους



Αν με το που σηκώνεσαι από το κρεβάτι, νιώθεις ότι πονάς σε διάφορα σημεία του σώματός σου, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα

Μπορεί να νιώθεις ότι ο ύπνος σου προσφέρει την απαραίτητη ξεκούραση αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι μετά το πρωινό ξύπνημα, είναι καλό να ασκείς τους μυς σου που έχουν μείνει για ώρες αδρανείς. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με μια απλή άσκηση που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετική αν την επαναλαμβάνεις κάθε πρωί.

Αν φροντίσεις μάλιστα ώστε να μην την παραλείπεις ποτέ από τις πρωινές σου συνήθειες, τότε θα δεις άμεσα αποτελέσματα στη σωματική σου υγεία και ευεξία. Συγκεκριμένα, πρέπει να συμπεριλαμβάνεις πάντα στην πρωινή σου γυμναστική το stretching και πιο ειδικά μια άσκηση που θα σε βοηθήσει άμεσα ώστε να ξεπιαστούν τα μαγκώματα σε πλάτη, μέση και ώμους για να ξεκινήσεις με την απαραίτητη ενέργεια τη μέρα σου.

Αν με το που σηκώνεσαι από το κρεβάτι, νιώθεις ότι πονάς σε διάφορα σημεία του σώματός σου, αρκεί να εντάξεις στην καθημερινότητά σου όσα περιγράφει αναλυτικά παρακάτω ο Jeff Cavaliere.


Για να δεις άμεση ενδυνάμωση στους μυς σου και να απαλλαγείς οριστικά από τα πρωινά πιασίματα, αρκεί να ακολουθήσεις πιστά τα 2 σετ με 5 επαναλήψεις που προτείνει και θα δεις η μέρα σου να ξεκινάει δυναμικά. Μια δοκιμή από αύριο κιόλας, θα σε πείσει για τα αποτελέσματα.