Σήμερα η "Λευκή Νύχτα" στη Θέρμη! Το πιο γιορτινό event του έτους με Χρήστο Φερεντίνο και πολλές εκπλήξεις! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σήμερα η "Λευκή Νύχτα" στη Θέρμη! Το πιο γιορτινό event του έτους με Χρήστο Φερεντίνο και πολλές εκπλήξεις!

 


 
Η έκτη Λευκή Νύχτα είναι γεγονός !

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 ανοιχτή η αγορά από τις 18.00μμ έως τις 23.30μμ.

Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 18.00μμ από τον δήμο Θέρμης και την ΔΕΠΠΑΘ, μετά θα ακολουθήσουν οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας που συνδιοργανώνει η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης με τον δήμο Θέρμης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.


Το πολυθέαμα με τους ξυλοπόδαρους, μασκότ – τάρανδους, τον Άη Βασίλη, τα ξωτικά, 
το face painting (βάψιμο) θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.


Τα κρουστόφωνα και οι τυμπανιστές Paranaue θα διασχίσουν τους δρόμους, οι χορευτικοί σύλλογοι Θέρμης , Πόντιοι , Μακεδόνες, Θρακιώτες, Βλάχοι, Σερραίοι, Κρητικοί, Χορευτικός Όμιλος Θέρμης θα κάνουν πατινάδα στους δρόμους και τα εμπορικά καταστήματα.


Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο πεζόδρομο, στο εμπορικό κέντρο La piazza, στην Αποστόλου & Γρηγορίου Ταβάκη στο εμπορικό κέντρο Πόλις Έλξη, στην Βενιζέλου και στην πλατεία Παραμάνα. Χορωδίες από την ΔΕΠΠΑΘ, σαξόφωνα και βιολιά στα
εμπορικά κέντρα. 

Στην πλατεία Παραμάνα στην εξέδρα θα υπάρχουν μουσικές στιγμές από τον DJ Νικάκη Ανδρέα. Εκεί θα καταλήγουν όλες οι πατινάδες για χορό.


Ξύλινα σπιτάκια θα φιλοξενήσουν τους εμπορικούς συλλόγους Βασιλικών & Μίκρας με τοπικά προϊόντα. Η οργάνωση ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ για την στήριξη οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης, οι πρόσκοποι Θέρμης με ζεστή σοκολάτα και τσάι. 

Ο καστανάς με τα κάστανα και το μαλλί της γριάς δωρεάν για όλους τους επισκέπτες της αγοράς. Οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης θα προστατεύουν τους χώρους, τους πεζούς και όλους όσους μετέχουν στις πατινάδες.

Η αγορά γιορτάζει και όλα τα καταστήματα θα έχουν προσφορές . Σας καλούμε να κάνετε τις αγορές σας και να διασκεδάσετε μαζί μας.

(φωτογραφίες THERMISnews.gr από τη τελευταία Λευκή Νύχτα)


THERMISnews.gr - Χορηγός επικοινωνίας επιτυχημένων εκδηλώσεων