Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για διακοπή ρεύματος στις περιοχές Νέου Ρυσίου και Περαίας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για διακοπή ρεύματος στις περιοχές Νέου Ρυσίου και Περαίας την Κυριακή 11 ΔεκεμβρίουΣύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και από τις 08.00 έως τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Ν.Μηχανιώνας και συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της οδού από το ύψος της διασταύρωσης Ν.Ρυσίου μέχρι τη διασταύρωση ΠΕΡΑΙΑΣ (S.M. DISCOUNT) συμπεριλαμβανομένων των Ζαχαροπλαστείο ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ, ΤΕΡΖΟΣΤΡΩΜ κ.λ.π.
Στην ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές πως θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. 

Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.