Έρχεται «Λευκή Νύχτα» και σε Πανόραμα - Πυλαία με ανοιχτά καταστήματα μέχρι τη 1το βράδυ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έρχεται «Λευκή Νύχτα» και σε Πανόραμα - Πυλαία με ανοιχτά καταστήματα μέχρι τη 1το βράδυ


Μετά τη «Νύχτα των Αστεριών» στον Τρίλοφο και τη «Λευκή Νύχτα» στη Θέρμη, έρχεται και σε Πανόραμα και Πυλαία με ανοιχτά καταστήματα μέχρι τη 1 το βράδυ

Επεκτείνονται οι αγορές πέριξ του κέντρου της Θεσσαλονίκης που εφαρμόζουν τις «Λευκές Νύχτες», καθώς μετά το Ωραιόκαστρο, αλλά και το δήμο Θέρμης που έχει ανακοινώσει εορταστική εκδήλωση για τις 10/12 και ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη θα κάνει δύο δικές του αντίστοιχες νύχτες με ανοιχτά καταστήματα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο εν λόγω δήμος «ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΗΣ
» για τα εμπορικά καταστήματα που μετά τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας των προηγούμενων χρόνων προετοιμάζονται φέτος να υποδεχθούν τους καταναλωτές με εντυπωσιακά δρώμενα και χαρούμενες μελωδίες που θα κρατήσουν μέχρι αργά το βράδυ.

Πρόκειται για τις «Λεύκες Χριστουγεννιάτικες Νύχτες» που διοργανώνει εν όψει των εορτών ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη στο Πανόραμα και στην Πυλαία σε συνεργασία με τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους. 

Οι δράσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου και αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης μικρών και μεγάλων επισκεπτών για την τοπική αγορά.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δράσεις για τους μικρούς μας φίλους όπου τους περιμένουν 
  • ξυλοπόδαροι Αγιοβασίληδες, 
  • Ανιματέρ, 
  • Mini shows με ακροβατικά ισορροπίας, 
  • ζογκλέρ και 
  • show με σαπουνόφουσκες, 
  • Xριστουγεννιάτικα εργαστήρια, 
  • Show με Φωτιές. 

Όλα αυτά μέσα σε μουσική συνοδεία από Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και άλλες χαρούμενες μελωδίες με την παρουσία Φιλαρμονικής του Δήμου, μουσικών συνόλων και dj.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Λευκές Νύχτες»

➛Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
Από τις 6.30μ.μ. έως και 1π.μ στο Πανόραμα.
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022,
Από τις 7μ.μ. έως και 11μ.μ. στον αύλειο χώρο του Πέτρινου Πολιτιστικού Κέντρου Πυλαίας

Την οργάνωση των εκδηλώσεων έχει συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από εκπρόσωπο του Τοπικού Συμβουλίου και εκπρόσωπο των εμπορικών καταστημάτων της τοπική αγοράς.


 
Δείτε ακόμη: