Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για τα 150 ευρώ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για τα 150 ευρώ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

 


Νέα κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου και θα μοιράσει voucher αξίας 150 ευρώ σε χιλιάδες δικαιούχους στο πλαίσιο του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους». 


Στόχος του υπουργείου Τουρισμού είναι να τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός και να στηριχθούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων σε χειμερινούς προορισμούς.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι νέες επιταγές που θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα αντιστοιχούν σε πάνω από 100.000 δικαιούχους. 

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε χαρακτηριστικά πως:
Κρατήσαμε ένα μεγάλο κομμάτι, με voucher 150 και 200 ευρώ για 100.000 ανθρώπους, που μπορούν να τα αξιοποιήσουν και σε χειμερινούς προορισμούς για να κάνουν διακοπές
τονίζοντας πως για αυτά τα κουπόνια θα γίνει κλήρωση στο τέλος του μήνα.


Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Οι τυχεροί που θα λάβουν το voucher είναι όσοι είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Vouchers.gov.gr. 

Στην πλατφόρμα θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στους δικαιούχους με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.