Πώς να βγάλετε εντυπωσιακές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς να βγάλετε εντυπωσιακές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας



Ένα από τα σημαντικότερα αναμνηστικά των ταξιδιών σας, που διαρκούν στο χρόνο και βρίσκονται πάντα εκεί για να σας υπενθυμίζουν τις όμορφες εμπειρίες που έχετε ζήσει, είναι οι φωτογραφίες που αποτυπώνετε στο φακό σας.


Τι πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τις πιο σωστές και εντυπωσιακές, έτσι ώστε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον των διαδικτυακών σας φίλων και να κερδίσετε το πολυπόθητο like;

 Παρακάτω πέντε συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι.

👉  Πριν φύγετε για το ταξίδι σας μελετήστε τις δυνατότητες της μηχανής ή του smartphone σας, έτσι ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την φωτογραφική… καριέρα που σας περιμένει στον προορισμό της επιλογής σας.

👉  Καταλληλότερη και πιο μαγική ώρα για να βγάλετε την τέλεια φωτογραφία είναι μία ώρα πριν την ανατολή και μία ώρα πριν τη δύση του ηλίου. Η λεγόμενη και ως «μπλε ώρα» με το χρώμα του ουρανού να έχει αυτό το ονειρικό μπλε που γράφει ιδανικά στο φακό σας και τα φώτα να του δίνουν την λάμψη που χρειάζεται έτσι ώστε να βγάλετε την πολυπόθητη φωτογραφία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

👉  Επιλέξτε ως «αντικείμενο» των λήψεών σας φυσικά τοπία, που κερδίζουν το ενδιαφέρον και προκαλούν μεγάλη εντύπωση στους διαδικτυακούς σας φίλους.

👉  Η ανθρώπινη δραστηριότητα, επίσης, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με το κοινό να ενθουσιάζεται από ντόπιους που δραστηριοποιούνται για παράδειγμα σε παραδοσιακά επαγγέλματα.

👉  Προτιμήστε την ημέρα για να απαθανατίσετε αυτό που βλέπετε με το μάτι στο φωτογραφικό φακό σας. Ο πιο σωστός φωτισμός είναι αυτός της ημέρας, που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε φλας το οποίο αλλοιώνει την αντικειμενική απεικόνιση του τι βλέπετε.