Βασιλικά: Ο δράστης από τη Γαλάτιστα που ασέλγησε στη 14χρονη, γνώριζε την οικογένειά της | THERMISnews.gr - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Ο δράστης από τη Γαλάτιστα που ασέλγησε στη 14χρονη, γνώριζε την οικογένειά της | THERMISnews.gr



Λίγες ώρες μετά το συμβάν, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση ασέλγειας ενός 42χρονου άντρα σε 14χρονη στα Βασιλικά όπως δημοσιεύσαμε εδώ.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες της THERMISnews.gr o 42χρονος - κάτοικος Γαλάτιστας γνώριζε τόσο το κορίτσι όσο και την οικογένειά του εδώ και καιρό. Ο ίδιος εργαζόταν περιστασιακά σε εκκλησία της περιοχής όπου πήγαινε η οικογένεια και έτσι είχε αναπτυχθεί το αίσθημα της εμπιστοσύνης μεταξύ του δράστη και του ανήλικου κοριτσιού. 

Ετσι, την ημέρα που ο 42χρονος αποφάσισε να κάνει πράξη τις σκέψεις του, το κορίτσι δεν σκέφτηκε πονηρά και μπήκε στο αμάξι του. 

Ευτυχώς όταν εκείνος άρχισε να το αγκαλιάζει και να το φιλά  εκείνο τρομαγμένο αντέδρασε και έτσι τέλειωσε το συμβάν χωρίς περαιτέρω εξελίξεις.

Τις άμεσες ενέργειες της ΕΛΑΣ εξήρε ο Κοινοτάρχης Βασιλικών, Αστέριος Καρακώτας. Ο ίδιος σημείωσε ότι:
πρέπει να μιλάμε όλοι μας, ανεξαρτήτως ηλικίας -πόσο μάλλον τα παιδιά, καθώς δεν ήξερε για το συμβάν ούτε ο διευθυντής του σχολείου. Δεν είχε αντιληφθεί κανείς κάτι. Για αυτόν τον λόγο και για τέτοια θέματα, χρησιμοποιούμε εφαρμογή για την άμεση ενημέρωση του πολίτη με την Κοινότητά μας
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφάλειας Θέρμης θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.