ΚΔΒΜ ΛΆΜΠΑΣ - Προσφορά για τους Δημότες Θέρμης - Εως 31/12/22. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΚΔΒΜ ΛΆΜΠΑΣ - Προσφορά για τους Δημότες Θέρμης - Εως 31/12/22.


ΚΔΒΜ ΛΆΜΠΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΡΜΗΣ ΕΩΣ 31/12/22.

 
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΛΑΜΠΑΣ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει το κόστος των προγραμμάτων του χαμηλά, προκειμένου να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όσο περισσότερα άτομα ενδιαφέρονται.

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και προσαρμοσμένοι στις νέες οικονομικές συνθήκες και ανάγκες των καιρών, προσφέρουμε πολύ οικονομικά δίδακτρα και φιλικούς τρόπους πληρωμής χωρίς περικοπές διδακτικών ωρών.

Το ΚΔΒΜ Λάμπας κάνει μία μοναδική κίνηση, δίνοντας έκπτωση 50% στα παράβολα – εξέταστρα για την απόκτηση του πιστοποιητικού Πληροφορικής, από 300€ στα 150€ για τις 6 ενότητες του Standard Office user.

Καλύπτουν όλα τα έξοδα εγγραφής, μαθημάτων, παροχής εκπαιδευτικού υλικού και απονομής Πιστοποιητικού.

Εκμεταλλευτείτε την Super  Προσφορά μας για όλους τους Δημότες της περιοχής της Θέρμης!

👉  Δωρεάν παρακολούθηση των μαθημάτων ONLINE.
👉  Με υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης & καθημερινή πρακτική εξάσκηση που περιλαμβάνει
👉  Παράδοση και διενέργεια των τεστ που παρέχει ο φορέας.Δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου παρακολούθησης μαθημάτων στην ασύγχρονη πλατφόρμα .
👉  Διενέργεια εξετάσεων κάθε εβδομάδα.
👉  Δυνατότητα επιλογής ταχείας εκπαίδευσης για άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις.
👉  
Δωρεάν επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας.Οι εξετάσεις γίνονται στο Office 2016 Windows10,( Word 2016, Excel 2016, Internet 2016, PowerPoint 2016, Access 2016).


Απόκτησε αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών πιστοποίηση αναλαμβάνει ο φορέας UCERT - Universal Certification Solutions εγκεκριμένος από Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2392 11 3980, ή να μας επισκεφτείτε στο Νέο Ρύσιο, Κύπρου 7.

Σας περιμένουμε από κοντά!