100 στρέμματα στη Θέρμη για το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

100 στρέμματα στη Θέρμη για το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ



Σε συνέχεια χθεσινού αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της Metrosport για το νέο αθλητικό κέντρο που θέλει να κατασκευάσει ο Σαββίδης στην περιοχή της Θέρμης, η σημερινή έκδοση της εφημερίδας παρουσίασε μία ακόμη… φρέσκια πληροφορία.
Φαίνεται λοιπόν να έχει επιτευχθεί, συμφωνία (που θεωρείται σχεδόν οριστική) με τον Δήμο για την παραχώρηση μίας έκτασης 100 στρεμμάτων και σε αυτό τον χώρο θα κατασκευαστεί το νέο προπονητικό κέντρο. Το είπε προχθές ο Γκαγκάτσης ενώπιον του πρωθυπουργού, ενώ τρεις μήνες νωρίτερα είχε προηγηθεί η επίσκεψη των Γιώργου Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση και Ζοσέ Μπότο στην ευρύτερη περιοχή για να ελέγξουν την έκταση στην οποία θα χτιστεί το κέντρο.

 
Θυμίζουμε πως πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη, έτσι όπως την είχε εκφράσει δημόσια προ ετών, είναι στο νέο αθλητικό κέντρο να χτίσει και μία σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα, προκειμένου ομάδες από την Ευρώπη να έρχονται στη Θεσσαλονίκη και να πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. 

Η εξέλιξη πάντως για το αθλητικό κέντρο είναι σημαντική και δείχνει τις προθέσεις του Σαββίδη για τις επενδύσεις που προτίθεται να κάνει.

ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ