Ύπνος: Το κόλπο για να κοιμηθείς τέλεια παρά τη ζέστη! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ύπνος: Το κόλπο για να κοιμηθείς τέλεια παρά τη ζέστη!


Ειδικός αποκαλύπτει την πιο δροσερή στάση στον ύπνο για τον καύσωνα
Ξεχάστε ανεμιστήρες, ανοιχτά παράθυρα και κλιματισμό, το μυστικό για έναν δροσερό ύπνο έχει να κάνει με τη στάση του σώματος.


Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η συμβίωση με τον καύσωνα είναι ελάχιστα πιο ευχάριστη από τη συμβίωση σε θάλαμο νεοσυλλέκτων. Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια του κλιματισμού στο σπίτι, αλλά και όσοι την έχουμε σκεφτόμαστε ότι με το Power Pass, έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε air condition για 3 λεπτά τη μέρα. Για τον ανεμιστήρα τα έχουμε πει, ίσως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να τον αφήσουμε ανοιχτό όλη νύχτα να δουλεύει.

Όσοι τυχεροί έχουν διαμπερές διαμέρισμα, δεν νιώθουν και τόσο τυχεροί όταν οι κατσαρίδες χρησιμοποιούν το διαμέρισμά τους σαν αποβατικό πλοίο στη Νορμανδία του ΄44. Άρα τι μένει εκτός από το γοερό κλάμα σε εμβρυακή στάση στη ντουζιέρα; Η στάση στον ύπνο φυσικά κι ένας ειδικός επί του θέματος μας δίνει τα φώτα του.


Ξεκινώντας από τη χειρότερη δυνατή στάση στον ύπνο o James Leinhardt, ιδιοκτήτης της εταιρείας στρωμάτων Levitex, αναφέρει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοιμόμαστε μπρούμυτα. Σε αυτό είμαστε τυχεροί γιατί η φύση, οι μπίρες και τα σουβλάκια μας έχουν χαρίσει μια υπέροχη κοιλιά, η οποία εκτός από αντικείμενο λατρείας από το γυναικείο φύλο, μας αποτρέπει και από την κακή συνήθεια του ύπνου μπρούμυτα.

Η καλύτερη δυνατή στάση είναι στο πλάι, αλλά όχι εμβρυακή. Με τα πόδια σε μια χαλαρή γωνία, και με λίγο σεντόνι ανάμεσα στα μπούτια, το σώμα μας έχει την πιο ξεκούραστη στάση με την καρδιά να λειτουργεί να λειτουργεί κι αυτή σε ξεκούραστο ρυθμό. για όποιον δεν βολεύεται με την πλαϊνή στάση στον ύπνο, ο ειδικός επί του θέματος δίνει την εναλλακτική του αστερία, ανάσκελα πάντα.



Σε κάθε περίπτωση κατά τη διάρκεια του καύσωνα για να κοιμηθούμε όσο πιο άνετα γίνεται, πρέπει να καταβάλουμε όσο το δυνατόν μικρότερη προσπάθεια. Αυτό σημαίνει από καθαρά σεντόνια και άνετο μαξιλάρι, μέχρι τη σωστή στάση του σώματος. Γυρίστε πλευρό και κοιμηθείτε, καλοκαίρι είναι, θα περάσει.


NewsBomb