Στα χνάρια της Apple το YouTube: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που δοκιμάζει - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στα χνάρια της Apple το YouTube: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που δοκιμάζει


Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σε άλλες streaming υπηρεσίες μέσω του νέου store.

Η Wall Street Journal δίνει πληροφορίες για τη νέα εφαρμογή, όπου το YouTube ετοιμάζει ένα online store για streaming video υπηρεσίες. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συνομιλίες με εταιρίες παραγωγής, οι οποίες θα συμμετέχουν στην πλατφόρμα.

Ακολουθεί δηλαδή το παράδειγμα των Apple TV και Amazon Prime Video, επιτρέποντας στους χρήστες να εγγραφούν σε άλλες streaming υπηρεσίες μέσω αυτού του store.


Το «channel store», όπως αυτό αναφέρεται εσωτερικά, μπορεί να γίνει διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο 2022, ενώ το YouTube εργάζεται πάνω σε αυτήν την κίνηση εδώ και 18 μήνες.


Τι θα προσφέρει η νέα υπηρεσία

Το πλασάρισμα είναι πως το νέο YouTube channel store θα προσφέρει εκπληκτικό marketing για streaming υπηρεσίες επειδή οι καταναλωτές θα μπορούν να βλέπουν trailers από σειρές ή ταινίες δωρεάν στο YouTube και θα μπορούν έπειτα να πληρώνουν εύκολα για να εγγραφούν στην υπηρεσία.

Το YouTube βρίσκεται σε συζητήσεις για το μερίδιό του από τα έσοδα των εγγραφών με τους streaming συνεταίρους του, αν και οι όροι μπορεί να διαφέρουν για κάθε συνεταίρο, σύμφωνα με άτομα που έχουν γνώση της κατάστασης.

Για τον τελικό χρήστη, το πλεονέκτημα για την εγγραφή μέσω του YouTube channel store, θα είναι η απλότητα και η σταθερότητα της υποδομής του YouTube, καθώς έχει τον πιο σταθερό και πιο συνεπή video player.

Το ΒΗΜΑ