Χοιρινές μπριζόλες με βούτυρο και καστανή ζάχαρη
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh45Ik3DVx_CvV7i5LJlC9HmfzMLNUO4GY_kT6DqYHNUNFjKiwSfaKwFLQRNB53k-a_68_nt1CUrVNX0TG1B1YPGhWknCyI-Z0APmFJ6FA3jzAA3Rgz_T2ErzxyRKc2jVt14wJG8X8za4PzyGKjIaZlktZ9gpMuOddikIPysJYnBZBxqBPFWnX46LUP/s16000/grilled-pork-chops-asparagus-steak.webp)
Ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους σας αρέσουν οι πειραματισμοί με τις γεύσεις
Υλικά
8 χοιρινές μπριζόλες
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο, σε κύβους
1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Βήμα 1
Λιώστε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων.
Βήμα 2
Προσθέστε την ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Βήμα 3
Αλείψτε τις μπριζόλες με το μείγμα και κρατήστε στην άκρη 2/3 φλ. τσαγιού.
Βήμα 4
Ψήστε τις μπριζόλες στο γκριλ και αφήστε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά.
Βήμα 5
Ανακατέψτε τη σάλτσα που κρατήσατε στην άκρη και ζεστάνετε λίγο εάν είναι απαραίτητο.
Βήμα 6
Ραντίστε τις μπριζόλες και σερβίρετε, προαιρετικά, με λεμόνι.
Λιώστε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων.
Βήμα 2
Προσθέστε την ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Βήμα 3
Αλείψτε τις μπριζόλες με το μείγμα και κρατήστε στην άκρη 2/3 φλ. τσαγιού.
Βήμα 4
Ψήστε τις μπριζόλες στο γκριλ και αφήστε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά.
Βήμα 5
Ανακατέψτε τη σάλτσα που κρατήσατε στην άκρη και ζεστάνετε λίγο εάν είναι απαραίτητο.
Βήμα 6
Ραντίστε τις μπριζόλες και σερβίρετε, προαιρετικά, με λεμόνι.