Σε πλήρη επαναλειτουργία τα ΚΑΠΗ του δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σε πλήρη επαναλειτουργία τα ΚΑΠΗ του δήμου Θέρμης


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου ο αγιασμός στο ΚΑΠΗ Θέρμης με αφορμή την επαναλειτουργία των δομών έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από όλες τις δράσεις, λόγω της πανδημίας.




Ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της εκδήλωσης αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στην τρίτη ηλικία, τον πολύτιμο ρόλο και την αξιέπαινη συνεισφορά της προς τις νεότερες γενιές, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

«Επιτέλους ξανανταμωθήκαμε μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία της πανδημίας και είμαστε όλοι εδώ αισιόδοξοι για ένα μέλλον καλύτερο και δημιουργικότερο. Αποτελείτε ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, με αξιόλογες δημιουργικές δραστηριότητες και σας ευχαριστώ για όλα όσα προσφέρετε στις νεότερες γενιές. Σας οφείλουμε πολλά και αυτό δεν το ξεχνάμε, γι’ αυτό και επιστρέφουμε πλέον σε όλες τις δραστηριότητές σας, αυξάνοντας τους πόρους για τα ΚΑΠΗ κι αυτό αποτελεί πολιτική μας απόφαση αφού αυξήσαμε το ποσό που αφορά στις εκδρομές σας αλλά και άλλες δραστηριότητες όπως θαλασσινά μπάνια και ιαματικά λουτρά. Έτσι, ο δήμος θα διαθέσει φέτος 80.000 ευρώ για τις ανάγκες των ΚΑΠΗ. Καλή νέα μας αρχή λοιπόν και καλό καλοκαίρι σε όλους».

Επίσης, ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους ανθρώπους που ανέλαβαν το κυλικείο του ΚΑΠΗ Θέρμης οι οποίοι ήδη έχουν δώσει πολύ θετικά δείγματα με νέες και φρέσκιες ιδέες, στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνεργασία.


Στην εκδήλωση κλήθηκαν όλοι οι βουλευτές της Β΄ Θεσσαλονίκης και παραβρέθηκαν οι Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησαν η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγδαληνή Φιλιππιάδου. Από το δήμο Θέρμης το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθηνά Παπαδάκη, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Γαντάς, Στέλιος Γκιζάρης, Αργύρης Μωραΐτης και Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πασχάλης Αναγνώστου και Φανή Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου και Πολυχρόνης Κοντοπίδης αντίστοιχα και τέλος οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ του δήμου με οικοδεσπότη τον πρόεδρο του ΚΑΠΗ Θέρμης Ανδρέα Βιολιτζή. 
Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Κωνσταντίνος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Θέρμης.