Διακρίσεις για δύο μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Θέρμης “Γεώργιος Ιωάννου” - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Διακρίσεις για δύο μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Θέρμης “Γεώργιος Ιωάννου”
//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης

Δύο μαθήτριες της Γ’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ "Γεώργιος Ιωάννου" Θέρμης, η Μαρία Μέρμηγκα και η Ασημένια Πετροπούλου σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις στο ICU WORLDS 2024. 

Ανάμεσα σε πάρα πολλές ομάδες, από διαφορετικές χώρες του κόσμου, κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να ανέβουν ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη του Cheerleading. 


Συγκεκριμένα η Μαρία Μέρμηγκα κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία junior all girl advanced, ενώ η Ασημένια Πετροπούλου την 5η θέση στην κατηγορία senior jazz.Εντυπωσιακά άλλωστε ήταν στο σύνολό τους τα ελληνικά επιτεύγματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2024, που πραγματοποιήθηκε στο ESPN World Wide of Sports στο Ορλάντο της Αμερικής. 

Οι εθνικές ομάδες κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν κόντρα σε μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος με αποκορύφωμα το χάλκινο παγκόσμιο μετάλλιο από το ζευγάρι Γερογιάν-Θανάση στην κατηγορία Cheer Hip Hop.

Συνολικά από τις επτά ελληνικές συμμετοχές που έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading, οι έξι κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς της διοργάνωσης.