Το είδαμε κι αυτό στη Θέρμη! 21χρονος έβγαλε μαχαίρι στο κέντρο της Θέρμης και απείλησε 6 ανήλικους για να του δώσουν τα χρήματά τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το είδαμε κι αυτό στη Θέρμη! 21χρονος έβγαλε μαχαίρι στο κέντρο της Θέρμης και απείλησε 6 ανήλικους για να του δώσουν τα χρήματά τους

 


Διαδοχικές επιθέσεις σε βάρος ομάδων ανηλίκων μαθητών επιχείρησε χθες 22/1 Σάββατο στο κέντρο της Θέρμης, στην Πλατεία Παραμάνα, ένας 21χρονος αλλοδαπός. 

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 20:00 ώρα, μπροστά στα καταστήματα φαγητού της περιοχής, επιχείρησε με περίσσιο θράσος απειλώντας με μαχαίρι, να αποσπάσει από παρέα έξι ανηλίκων, τα χρήματα που είχαν τα παιδιά μαζί τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr, oι ανήλικοι προσέτρεξαν για βοήθεια στους πελάτες των καταστημάτων, οι οποίοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τον επιτιθέμενο και να τον παραδώσουν σε διερχόμενους Αστυνομικούς. 

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμης στα Βασιλικά, όπου από την προανάκριση προέκυψε ότι η δράση του κακοποιού είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν είχε απειλήσει ακόμα μια παρέα αρκετών μαθητών. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αλλοδαπός δεν είχε νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας, ενώ δεν δίστασε όταν τον συγκρατούσαν οι θαμώνες των καταστημάτων, να προσπαθήσει να τραυματίσει έναν εξ αυτών, προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.