Τέλος οι πιτσιλιές -Το κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι από το τηγάνι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τέλος οι πιτσιλιές -Το κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι από το τηγάνι



Αν και δεν είσαι φαν των τηγανιτών (ψέμματα, όλοι είναι), δεν μπορείς να αντισταθείς στην κρούστα που σχηματίζεται στα καλαμαράκια ή στις μελιτζάνες, όταν τις βάζεις στο τηγάνι.

Και να ήταν μόνο αυτά; Από τα λατρεμένα αυγά μάτια μέχρι τα κολοκυθάκια και τις πατάτες, το σαγανάκι, τις γαρίδες και όλα όσα ακουμπάς στο τηγάνι, γνωρίζεις από πριν ότι αυτό το χρυσαφί χρώμα που δίνει το τηγάνισμα, είναι ένας ακόμη λόγος για να περνάς περισσότερες ώρες στην κουζίνα. Υπάρχει ωστόσο ένα τοσοδά μικρό πρόβλημα (!) που καταστρέφει την κουζίνα και αφήνει το δέρμα σου με εγκαύματα.

Ποιο είναι αυτό;

Μια πρέζα αλάτι μέσα στο ελαιόλαδο που βάλαμε στο τηγάνι. Μια σωτήρια λύση, που αν τη συνδυάσουμε με στεγνά τρόφιμα τα οποία βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου, θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλειο τηγάνισμα χωρίς πιτσιλιές και εγκαύματα.

Για τέλεια αποτελέσματα πάντως σκεφθείτε το ενδεχόμενο να πάρετε μια ειδική πυκνή σίτα.

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

bovary.gr