Βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο το όχημα που είχε κλαπεί ξημερώματα Τετάρτης 19/1/2022 από τη Νέα Ραιδεστό. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο το όχημα που είχε κλαπεί ξημερώματα Τετάρτης 19/1/2022 από τη Νέα Ραιδεστό.

 

Στο Νέο Ρύσιο βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr το όχημα της φωτογραφίας που είχε κλαπεί την περασμένη Τετάρτη από την οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Ραιδεστό.

Θυμίζουμε ότι ξημερώματα Τετάρτης 19/1, στις 04:00 η ώρα περίπου, οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και τη χρονική στιγμή που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται, διέρρηξαν το όχημα και το έθεσαν σε κίνηση 
(δείτε σχετική δημοσίευση εδώ) .

Λίγο αργότερα, οι ίδιοι αποπειράθηκαν να κλέψουν κι άλλο όχημα από τον ίδιο δρόμο, όμως έγιναν αντιληπτοί από κάτοικο της περιοχής ο οποίος άρχισε να φωνάζει. Αμέσως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με το παραπάνω όχημα.

Μετά από τη καταγγελία του ιδιοκτήτη και επισταμένες έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, το όχημα βρέθηκε εχθές Σάββατο 22/1 στην περιοχή Ιππικού Ομίλου Νέου Ρυσίου σε καλή κατάσταση.

Οπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι δράστες έκρυψαν το όχημα εκεί μέχρι να το ελέγξουν για το εαν φέρει σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού (GPS) και έπειτα να το χρησιμοποιήσουν, ομως δε πρόλαβαν....

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της THERMISnews.gr βρέθηκε στο χώρο γενετικό υλικό (DNA) το οποίο έχει σταλεί για έρευνα, ενώ το όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.



Δείτε ακόμη σχετικά: