Στην Περιστερά το τελευταίο αντίο στον Χρήστο. Με μαύρες κορδέλες παρέλασαν οι συμμαθητές του (video) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στην Περιστερά το τελευταίο αντίο στον Χρήστο. Με μαύρες κορδέλες παρέλασαν οι συμμαθητές του (video)

 


Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα ανήμερα της εθνικής επετείου της 28η Οκτωβρίου ο άτυχος 18χρονος Χρήστος Σ. που έχασε άδικα τη ζωή του προχθές σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο μεταξύ Λακκιάς και Περιστεράς όταν το όχημα ("γουρούνα") που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο και κατόπιν τον καταπλάκωσε.

Συγκλονισμένοι οικείοι, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές αλλά και κόσμος που δε γνώριζε προσωπικά τον ίδιο ή την οικογένειά του έδωσαν το παρόν στο ύστατο χαίρε στο χωριό που μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε το 18χρονο παλικάρι, την Περιστερά.

Ηταν μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν απέκτησε τη καινούρια "γουρούνα" του και ήθελε να την ευχαριστηθεί όσο γινόταν περισσότερο... Μόνο που η βόλτα του προς το διπλανό χωριό του έμελλε να είναι μοιραία. Κάτω από συνθήκες τις οποίες διερευνά η Τροχαία, το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο και κατόπιν τον καταπλάκωσε. Παρά τις επίμονες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό. 

Σήμερα, οι συμμαθητές του από το ΕΠΑΛ Βασιλικών αποφάσισαν να παρελάσουν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους και μνήμης για τον αγαπημένο τους φίλο, ενώ η μαθητική παρέλαση στη Κοινότητα της Περιστεράς δεν πραγματοποιήθηκε.


Η THERMISnews.gr ήταν εκεί και σας παραθέτει εικόνες και βίντεο από την παρέλαση των παιδιών.
Ο επίλογος γράφτηκε στη Περιστερά. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε μέσα και περιμετρικά της εκκλησίας, σε ένα βουβό σκηνικό που κατά διαστήματα το διέκοπταν κλάματα και κραυγές. Δίπλα στην οικογένεια, συγγενείς φίλοι, δημοτικοί παράγοντες αλλά και συμμαθητές του Χρήστου ήταν αδύνατο να παρηγορήσουν οποιονδήποτε... 

Μετά το τέλος της ακολουθίας και με προτροπή του ιερέα έμειναν μέσα στον Ναό μόνο η οικογένειά του και πολύ στενοί συγγενείς για τον τελευταίο χαιρετισμό.

Θυμίζουμε ότι για τους συμμαθητές του αδικοχαμένου νέου έχει γίνει πρόβλεψη για επίσκεψη ψυχολόγου στο ΕΠΑΛ Βασιλικών, ο οποίος θα μιλήσει στα παιδιά αύριο Παρασκευή 29/10.


Δεν υπάρχουν σχόλια