ΒΑΣΙΛΙΚΑ: Με μαύρα περιβραχιόνια θα παρελάσουν οι συμμαθητές του αδικοχαμένου Χρήστου. Κλήθηκε ψυχολόγος στο σχολείο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΒΑΣΙΛΙΚΑ: Με μαύρα περιβραχιόνια θα παρελάσουν οι συμμαθητές του αδικοχαμένου Χρήστου. Κλήθηκε ψυχολόγος στο σχολείο

 

Βαρύ το πένθος για τον άδικο χαμό του 18χρονου Χρήστου που έχασε τη ζωή του εχθές σε τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο μεταξύ Λακκιάς και Περιστεράς όταν το όχημα ("γουρούνα") που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο και κατόπιν τον καταπλάκωσε.

Συγκλονισμένοι οι συμμαθητές του αποφάσισαν με την σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης του σχολείου να συμμετέχουν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου φορώντας μαύρα περιβραχιόνια. Λίγη ώρα αργότερα, στις 13:00 θα συνοδεύσουν τον φίλο και συμμαθητή τους στη τελευταία του κατοικία.

Σήμερα Τετάρτη 27/10 σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε τυπικά η σχολική επετειακή εκδήλωση, ενώ στις κερκίδες του σχολείου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Οι απονομές βραβείων των αριστούχων μαθητών της περσινής χρονιάς που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα δεν πραγματοποιήθηκαν και τα βραβεία μοιράστηκαν μέσα στις τάξεις. 

Σύμφωνα με  πληροφορίες της THERMISnews.gr έχει ήδη κληθεί ψυχολόγος ο οποίος την Παρασκευή, θα μιλήσει με όλους τους συμμαθητές και τα παιδιά που ήταν πιο κοντά στον Χρήστο προκειμένου να καταπραΰνει τον πόνο τους, αλλά και να τα συμβουλεύσει πως να διαχειριστούν τη θλίψης τους. Οι συνεδρίες θα συνεχιστούν σε προσωπικό επίπεδο εαν διαπιστωθεί ότι κάποιοι μαθητές το χρειάζονται.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος ήταν μαθητής της Γ' Λυκείου του ΕΠΑΛ Βασιλικών. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο 28/10 στις 13:00 στον Ι.Ναό Αγίου Ανδρέα στην Περιστερά. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, 
Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του.
Δεν υπάρχουν σχόλια