Έτσι θα ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έτσι θα ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου χωρίς να δώσεις ούτε ένα ευρώ!



«Δεν έχω τι να βάλω».
Ποιος είναι αυτός που δεν έχει ξεστομίσει έντρομος τη φράση αυτή, ακόμη κι αν μπροστά του έχει μια ασφυκτικά γεμάτη ντουλάπα;

Όμως όσο κι αν λατρεύουμε το shopping, οι περισσότεροι δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα να επιδοθούμε σε αυτό όσο… εντατικά θα θέλαμε.

Ειδικά τώρα, στο τέλος του μήνα.

Μην απελπίζεσαι! Μπορείς να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου χωρίς να αγοράσεις τίποτα καινούργιο.

Κόντυνέ το





Θυμάσαι εκείνο το τζιν, που σου «καθόταν» τέλεια στη μέση και τους γλουτούς, όμως η γραμμή του έχει φύγει πια από τη μόδα; Βγάλ’ το από το συρτάρι που το έχεις καταχωνιάσει, πιάσε ένα ψαλίδι και κάνε… ανακαίνιση, δημιουργώντας ένα σούπερ κολακευτικό σορτσάκι.

Γίνε χρυσοχέρα



Η σταυροβελονιά που σου μάθαινε η μαμά σου είναι πιο χρήσιμη από ό,τι φανταζόσουν – απλώς όχι για να φτιάξεις την προίκα σου. Κέντησε κάτι εύκολο, μικρό και χρωματιστό σε ένα σκέτο T-shirt, σε ένα τζιν ή ένα τσαντάκι και δες το να μεταμορφώνεται! Κι αν δεν έχεις μάθει να κεντάς από μικρή, τα social media είναι φίλοι σου.
Δες τα με άλλο μάτι

Ένα μπλουζάκι που έχει φύγει από τη μόδα μπορεί να γίνει μαντήλι για τα μαλλιά. Ένα φόρεμα μπορεί να γίνει μπλούζα. Οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Άδειασε τη ντουλάπα σου

Έχεις βαρεθεί εκείνη τη φούστα που είχες «λιώσει» πέρσι; Ίσως την ξαναερωτευτείς αν τη δεις φορεμένη με ένα μπλουζάκι που δεν είχες σκεφτεί ποτέ από πάνω της. Άδειασε τη ντουλάπα σου και πειραματίσου ελεύθερα με απροσδόκητους συνδυασμούς. Σίγουρα κάποιος θα πετύχει.

Βάψ’ τα – όχι μαύρα




Το κάνουν οι TikTokers εδώ και καιρό, ώρα να το δοκιμάσεις κι εσύ. Αγόρασε μπογιά για ρούχα και βάψε τα ρούχα που έχεις βαρεθεί για να τα αγαπήσεις ξανά.

in.gr