Με SMS τα αποτελέσματα των πανελληνίων - πότε θα ανακοινωθούν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με SMS τα αποτελέσματα των πανελληνίων - πότε θα ανακοινωθούν


Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2021. Σύμφωνα με έγγραφο που εστάλη από το Υπουργείο Παιδείας στα σχολεία αυτή θα γίνει την Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Την ίδια μέρα οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα με SMS στο κινητός του τηλέφωνο, ένα σύστημα που θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τις οδηγίες:

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Παρασκευή 9-7-2021 το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν όλα τα σχετικά δέματα, παρακαλούνται να παραδώσουν στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους τα δέματα που θα περιέχουν:

α. τα αποκόμματα των τετραδίων

β. τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων.

Ο (Υπο)Διευθυντής κάθε ΓΕΛ μαζί με ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των δύο καταστάσεων και των αποκομμάτων, πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων.

Στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς των υποψηφίων.

Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 9-7-2021, μετά τις 13.00 μ.μ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση όλων των βαθμών των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων, σε γενικά και ειδικά μαθήματα, θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής ανά Πανεπιστημιακό Τμήμα.