Ανακοίνωση - Ενημέρωση της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης για το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ανακοίνωση - Ενημέρωση της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης για το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων




Ανακοίνωση - Ενημέρωση της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης για το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων !!!
Με βάση την υπ ́αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 24489 Υπουργική Απόφαση, η Κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση της λειτουργίας της αγοράς της Θεσσαλονίκης με τη μέθοδο του click away, έως και τη M. Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00., παρόλο που πάγια θέση των Εμπορικών Συλλόγων της Θεσσαλονίκης (από τον Νοέμβριο του 2020) είναι ότι η μέθοδος click away είναι απόλυτα αναποτελεσματική για το εμπόριο.

Για τον τρόπο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την Μεγάλη Εβδομάδα πιέζουμε για νέα απόφαση από τους αρμόδιους Υπουργούς.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση θα σεβαστεί το αίτημα του Εμπορικού κόσμου του Ν.Θεσσαλονίκης για άνοιγμα της αγοράς, χωρίς ραντεβού και θα αντιληφθεί την ανάγκη να λειτουργήσει επιτέλους το λιανεμπόριο κανονικά, καθώς έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα, ότι δεν αποτελεί απειλή για την εξάπλωση της πανδημίας.

Ωστόσο, επειδή οι εμπορικές επιχειρήσεις πρέπει να κάνουν τον προγραμματισμό τους, η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης προτείνει το κάτωθεν Πασχαλινό ωράριο, με το δεδομένο της λειτουργίας της αγοράς.