Βυζαντινοί ύμνοι και μελωδίες σε μια ξεχωριστή συναυλία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βυζαντινοί ύμνοι και μελωδίες σε μια ξεχωριστή συναυλία



Μία ξεχωριστή συναυλία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020.
//Η ανακοίνωση του Δήμου:

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης παρουσία του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου και πλήθους συνδημοτών μας.


Οι χορωδίες Βυζαντινής Μουσικής των ΚΑΠΗ Θέρμης, Νέας Ραιδεστού, Αγίας Παρασκευής και η παιδική χορωδία Βυζαντινής Μουσικής του Κέντρου Πολιτισμού Νέας Ραιδεστού μάγεψαν το κοινό με τις υπέροχες μελωδίες τους, αποσπώντας το δυνατότερο χειροκρότημα όλων.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο Πατέρας Σεραφείμ Ατματζίδης, Προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Νέας Ραιδεστού, αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Γρηγορίου Καλλίδη, Επισκόπου Ηράκλειας και Ραιδεστού.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο χοράρχης κ. Λεωνίδας Βλαχόπουλος ενώ σε αυτή συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Απόστολος Τσολάκης και Στέλιος Γκιζάρης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός, ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Αγγέλου, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Νέας Ραιδεστού και Αγίας Παρασκευής κ.κ. Παναγιώτης Κατρανιάς και Μαρία Τζιουβάκα αντίστοιχα και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέας Βιολιτζής.