Τελευταία Νέα:

Νίκος Παναγιώτου: 10 λόγοι που κατεβαίνω ξανά ως υποψήφιος με την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΓΙΑΤΙ κατεβαίνω ξανά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης με την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ? 

Με ρωτάνε πολλοί αυτό το ερώτημα και θα παραθέσω 10 μόνο απαντήσεις για αρχή! 


1) Γιατί γνωρίζω, ότι είναι πολλά αυτά που μπορεί να προσφέρουν στον τόπο μας οι ικανότατοι συνυποψήφιοι πολίτες της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και ειδικά η υποψήφια Δήμαρχος ΑΝΝΑ ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΟΥ, που μας ενέπνευσε όλους μας και τη στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

2) Γιατί οι περισσότεροι συνυποψήφιες/οι απέδειξαν ήδη τις ικανότητες τους και την διαφορετική και ουμανιστική αντίληψη που έχουν για όλους τους δημότες μας.


3) Γιατί μπορεί οι περισσότεροι να είναι «ξένοι» (κατά τα λόγια του απερχόμενου δημάρχου), αλλά πονάνε εξίσου τον τόπο τους και επιθυμούν την αναγέννησή του.


4) Γιατί δεν συμβιβάζομαι με το υφιστάμενο γίγνεσθαι, δεν με αντιπροσωπεύει η κατάσταση του μόνιμου αγώνα για το αυτονόητο.


5) Γιατί η επόμενη τετραετία απαιτεί πολύ δουλειά, ώστε να αναπληρώσουμε τα χαμένα χρόνια της προηγούμενης, είναι κάτι που δεν μας τρομάζει αλλά μας προκαλεί !


6) Γιατί η ομάδα της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ θα σπάσει αυγά, προς όφελος όλων των πολιτών και όχι της «ολιγαρχίας» που κρατάει τον τόπο μας πίσω.


7) Γιατί οι καιροί απαιτούν εξέλιξη και καινοτομία, ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες και όχι στερεότυπα, κουμπαριές, υποχρεώσεις, αγκυλώσεις και εξαρτήσεις.


8) Γιατί δεν θέλω να ξαναδώ τις επόμενες ημέρες των εκλογών τα ίδια πρόσωπα να διοικούν το δήμο μας. Τα γνώρισα, τα έζησα, απέδειξαν την παλαιοκομματική τους ταυτότητα, την υποχρέωση που απαιτούν να τους δείχνουμε επειδή άλλαξαν μια λάμπα.


9) Γιατί γνωρίζω ότι οι νέες/οι υποψήφιοι που μπήκαν στο ψηφοδέλτιο της διοικούσας παράταξης, δυστυχώς δεν θα τους επιτραπεί να έχουν φωνή ! Το μοντέλο είναι καθαρά δημαρχοκεντρικό ! Οφείλουμε να το αλλάξουμε! Σύνθημά μας οι νέες/οι μπροστά !


10) Γιατί το κουστούμι που φοράει ο δήμος μας εδώ και 21 χρόνια είναι πλέον ντεμοντέ και έχει ξεθωριάσει! Καιρός να φορέσουμε όλοι τα καλά μας και να σηκώσουμε τα μανίκια για μια πιο δίκαιη, βιώσιμη, σύγχρονη και ενδιαφέρουσα ζωή, στον τόπο που ζούμε ή που επιλέξαμε να ζούμε!Νίκος Παναγιώτου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Ο Νίκος Παναγιώτου (Nikos Panagiotou) γεννήθηκε το 1965 και ζει στην Νέα Ραιδεστό από το 2003.
Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Ευθυμιάδου, γυμνάστρια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ραιδεστού. Αποκτήσαν τέσσερα παιδιά τη Σοφία, το Μάριο Günter, το Γιάννη και την Αλεξία.


Διπλωματούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός id master, με εξειδίκευση στην αποκατάσταση μνημείων και διατηρητέων κτιρίων, καθηγητής στην Τεχνική Εκπαίδευση.

Από το 1988 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, διετέλεσε μέλος της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής στην Πολεοδομία Αρναίας, βραβεύτηκε από την ΕUROPA NOSTRA και το Δήμο Θεσσαλονίκης για την αναστήλωση της CASA BIANCA. 

Δραστηριοποιήθηκε ενεργά για 10 περίπου χρόνια σε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Νέας Ραιδεστού σε όλες τις βαθμίδες τους (Νηπιαγωγείο, 1ο -2ο Δημ. Σχολείο και 2ο ΓΕΛ Θέρμης). 

Ηταν υποψήφιος στις εκλογές ΟΤΑ 2014 και εκλέχθηκε πρώτος αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος. Για δυο χρόνια συμμετείχε στη Σχολική Επιτροπή Β’ θμιας Εκπαίδευσης και μέχρι σήμερα είναι γραμματέας στην Οργανωτική Γραμματεία της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια