Το μήνυμα της Αννας Τσιφτελίδου μετά την κατάθεση του φακέλου υποψηφιοτήτων για τη "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ.ΘΕΡΜΗΣ" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το μήνυμα της Αννας Τσιφτελίδου μετά την κατάθεση του φακέλου υποψηφιοτήτων για τη "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ.ΘΕΡΜΗΣ"

Κατατέθηκε την 5-5-2019 στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης από την επικεφαλής υποψήφια Δήμαρχο Θέρμης Άννα Τσιφτελίδου η δήλωση κατάρτισης συνδυασμού για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου. 

Ενεργοί, προοδευτικοί πολίτες με γνώσεις, εμπειρία και καταγεγραμμένη ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά, απαρτίζουν τους υποψήφιους της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ. 


Η δυναμική των υποψηφίων, η ατομική δράση από κάθε μετερίζι της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του Δήμου Θέρμης, εγγυάται τη δυνατότητα αποτελεσματικής διοίκησης και τη δίκαιη εκπροσώπηση κάθε οικισμού του Δήμου. Μια δυναμική που θα ανεβάσει το Δήμο Θέρμης στη θέση που του αξίζει, που θα δώσει αξία σε όλους τους οικισμούς και σε όλους τους πολίτες του, κάθε στιγμή (και όχι λίγο πριν τις εκλογές). 

«Τα χρόνια του παλαιοκομματισμού μπορούμε να τα αφήσουμε πίσω μας. Το μέλλον δεν συγχωρεί λάθη, απαιτεί ενότητα και ενεργοποίηση κάθε ζωντανού κυττάρου του τόπου μας προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική που ούτως ή άλλως η περιοχή μας διαθέτει. 


Μακριά από πελατειακές σχέσεις, έξω από δεσμεύσεις που έχουν δημιουργηθεί από τα 21 συνεχή έτη διοίκησης από τα ίδια πρόσωπα διεκδικούμε ένα Δήμο για όλους, που θα μπορέσει να αποκτήσει αυτό που πραγματικά του αξίζει», δήλωσε μετά την κατάθεση του φακέλου η επικεφαλής της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΩΝ, Άννα Τσιφτελίδου. 

Ανανέωση, λοιπόν, ως μοναδικό εχέγγυο για την ανατροπή. Αναλογία στην εκπροσώπηση ως βασικό μοχλό αναβάθμισης. Προχωράμε δυναμικά στον αγώνα με αγάπη για τον τόπο μας, γνώση και ανιδιοτέλεια, με την υποψήφια δήμαρχο Άννα Τσιφτελίδου και τα 105 αξιόλογα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Παρέμβασης Πολιτών μεταξύ των οποίων το 47,17% είναι γυναίκες ! 



Έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε για πρώτη φορά τη διοίκηση του δήμου μας στα χέρια γυναίκας !  Ας το επιλέξουμε !