Τελευταία Νέα:

Από το Σάββατο 11/5 τοποθετήθηκε και λειτουργεί εξωτερικός απινιδωτής στον Τρίλοφο!

Ο πρώτος αυτόματος πρώτος Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής του Τριλόφου μπήκε σε λειτουργία το Σάββατο 11 Μαΐου.

Έτοιμος να σώσει ζωές, ο Εξωτερικός Απινιδωτής βρίσκεται τοποθετημένος στο Αγροτικό Ιατρείο διπλά στο ΚΑΠΗ του Τριλόφου, ενώ οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Μίκρας Δήμου Θέρμης πραγματοποίησαν σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης για τους εκπαιδευτικούς (και όχι μόνο) όλων των σχολείων και βαθμίδων του Τριλόφου.

Την πρωτοβουλία για την αγορά του απινιδωτή έλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μίκρας, όμως, στην όλη προσπάθεια συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων όλων των υπόλοιπων σχολείων, οι τοπικοί σύλλογοι και φορείς του Τρίλοφου και φυσικά ο δήμος Θέρμης στο πρόσωπο της προέδρου της Κοινότητας Τριλόφου Κατερίνας Λιόλιου και του αντιδημάρχου Παιδείας Στέλιου Αποστόλου.

Ο χειρισμός του απινιδωτή θα γίνεται από την ομάδα πιστοποιημένων ανανηπτών με την οποία μπορεί να επικοινωνήσει κανείς καλώντας στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο τέλος του άρθρου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μίκρας καλεί όλους να συμμετέχουν στη διάδοση της πληροφορίας. “Ας βοηθήσει, όμως, ο καθένας! Ας ενημερώσει όποιον ξέρει για την ύπαρξη της συγκεκριμένης ομάδας και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με αυτήν. 

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί αυτά τα τηλέφωνα να μπουν σε όλα τα σπίτια ώστε να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο σε περίπτωση μιας επείγουσας κατάστασης. Χρόνο ζωής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια