ΣΥΡΙΖΑ: Μαφιόζικες επιθέσεις σε εκλογικά περίπτερα σε Τρίλοφο και Περαία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΣΥΡΙΖΑ: Μαφιόζικες επιθέσεις σε εκλογικά περίπτερα σε Τρίλοφο και Περαία«Μαφιόζικες επιθέσεις»


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β΄ Θεσσαλονίκης «καταγγέλλει στον δημοκρατικό λαό τις μαφιόζικες και τραμπούκικες επιθέσεις παρακρατικών στοιχείων, που καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της νύχτας σαν κοινοί κακοποιοί, επέδραμαν τη Δευτέρα 3/6/20224 στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος μας στον Τρίλοφο και το έκλεψαν φορτώνοντας το σε ανοιχτό φορτηγάκι.

Το επόμενο βράδυ 4/6/2024 επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τη τζαμαρία στα γραφεία του κόμματος στην Περαία ενώ προσπάθησαν (με τον ίδιο τρόπο που εφάρμοσαν στον Τρίλοφο) να αφαιρέσουν και το εκλογικό περίπτερο σε παρακείμενη περιοχή αλλά για λόγους ανεξάρτητους της θέλησης τους εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους, προβαίνοντας στην καταστροφή του».Οι άγνωστοι επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τη τζαμαρία στα γραφεία του κόμματος στην Περαία

Κάνοντας γνωστό ότι υποβλήθηκαν μηνύσεις κατ’ αγνώστων, η Ν.Ε Β΄ Θεσσαλονίκης, τονίζει ότι «τέτοιου είδους τραμπουκισμοί δεν τρομοκρατούν κανέναν μας. 

Αντίθετα μας πεισμώνουν να δώσουμε με μεγαλύτερη ορμή και δύναμη τον αγώνα για την ανόρθωση της κοινωνίας που αγκομαχά από την μάστιγα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Παράλληλα αποδεικνύουν την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος. Από αυτό που φοβούνται δεν θα γλυτώσουν».

in.gr