Η Easy Mail επεκτείνεται στη Θέρμη και αναζητεί συνεργάτη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Easy Mail επεκτείνεται στη Θέρμη και αναζητεί συνεργάτηΗ Easy Mail ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδρύθηκε από μία ομάδα στελεχών με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ταχυμεταφορών, έχοντας επιτυχημένη πορεία στις μεγαλύτερες εταιρίες courier της Ελλάδας. Στόχος ήταν η δημιουργία μιας σύγχρονης και ευέλικτης εταιρίας που θα κατάφερνε σύντομα να καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου.

Για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις στα κεντρικά της γραφεία, για την συλλογή, διαχείριση και προώθηση αποστολών αλληλογραφίας και δεμάτων. Έχει επίσης αναπτύξει ένα σύγχρονο στόλο περίπου 120 ημιφορτηγών και 40 μηχανών ώστε να καλύπτεται πλήρως το μεταφορικό έργο εντός του δικτύου καταστημάτων της. Παράλληλα έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις για την ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού μηχανογραφικού συστήματος διαχείρισης και παρακολούθησης των αποστολών που παρέχει την δυνατότητα on line παρακολούθησης των αποστολών και παροχής αδιάλειπτης πληροφόρησης σε όλα τα στάδια της μεταφοράς.

Για την προώθηση των αποστολών στην υπόλοιπη Ελλάδα έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα δίκτυα ταχυμεταφορών καλύπτοντας περισσότερα από 200 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

H EASY MAIL έρχεται στη Θέρμη

Η Easy Mail επεκτείνεται στη Θέρμη και αναζητεί συνεργάτη που θα αναλάβει την αντιπροσώπευση στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε καθημερινά στο τηλ. 6959600680