Ν.Ραιδεστός: ΙΧ χτύπησε ανήλικο ποδηλάτη που προσπάθησε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο. Οι πρώτες αντιδράσεις - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ν.Ραιδεστός: ΙΧ χτύπησε ανήλικο ποδηλάτη που προσπάθησε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο. Οι πρώτες αντιδράσεις


Ανάστατοι πετάχτηκαν έξω από καταστήματα και κατοικίες κάτοικοι της Νέας Ραιδεστού στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας, όταν λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Παρασκευής ακούστηκε δυνατός ήχος και φρενάρισμα ΙΧ.

Ενα αγόρι 12 περίπου ετών προσπάθησε με το ποδήλατό του να διασχίσει κάθετα την Π.Ε.Ο. Θέρμης-Πολυγύρου στο ύψος του πεζοφάναρου και να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ενα διερχόμενο ΙΧ με κατεύθυνση από Βασιλικά προς Θέρμη -άγνωστο προς το παρόν εαν παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη- προσέκρουσε στο ποδήλατο με αποτέλεσμα ο ανήλικος επιβάτης να εκσφενδονιστεί. 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της THERMISnews.gr ο 12χρονος στάθηκε αρκετά τυχερός, αφού από τις πρώτες ενδείξεις έχει χτυπήσει μόνο στα πόδια, ενώ έχει εμφανώς υποστεί σοκ από το συμβάν.

Επι τόπου έσπευσαν για βοήθεια περίοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής καθώς και ο οδηγός του ΙΧ που σταμάτησε όταν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει. Αμέσως μετά έφτασε στο σημείο και ο πατέρας του ανήλικου ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι εργάζεται στην... Τροχαία.

* φωτο αρχείου