Εμπορικοί Σύλλογοι Δ.Θέρμης: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ - Ενισχύουμε τη φωνή των Εμπορικών Συλλόγων - Αναβαθμίζουμε την Τοπική Αγορά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εμπορικοί Σύλλογοι Δ.Θέρμης: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ - Ενισχύουμε τη φωνή των Εμπορικών Συλλόγων - Αναβαθμίζουμε την Τοπική Αγορά



Την ευκαιρία να δυναμώσουν τη φωνή της εκπροσώπησής τους στις δευτεροβάθμιες οργανώσεις με όλα τα θετικά επακόλουθα έχουν οι επαγγελματίες του Δήμου Θέρμης: Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαϊου πραγματοποιούνται οι εκλογές των Ενώσεων Επαγγελματιών Εμπορων του Δήμου Θέρμης.

Οι επαγγελματίες του τόπου μας καλούνται να δυναμώσουν την εκπροσώπησή τους στα δευτεροβάθμια όργανα, απλά συμμετέχοντας στις εκλογές! Δεν πρόκειται μόνο για υποχρέωση αλλά για μια ενέργεια που θα επιστρέψει την πράξη ψήφου σε ανάπτυξη, σε δράσεις, σε εκπαίδευση.

Ψηφίζω σημαίνει ενισχύω την Τοπική Αγορά

Η Θέρμη, τα Βασιλικά και η Μίκρα χρειάζονται την ενδυνάμωση που απορρέει από τις συμμετοχές. Ετσι γίνονται οι «Λευκές Νύχτες», έτσι γίνονται οι εκπαιδεύσεις των επαγγελματιών, έτσι γίνεται η «Ψηφιακή και Πράσινη Μετάβαση».

Σε δήλωσή της η Εκπρόσωπος των Επαγγελματιών και Εμπόρων του δήμου Θέρμης, Αντιπρόεδρος της ΕΕΕΘ, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ και Πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Φανή Μπλιούμη επισημαίνει πως  
είναι επιβεβλημένη ανάγκη αλλά και υποχρέωση των Επαγγελματιών και Εμπόρων στη δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία που διανύει ο κλάδος , με τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει να δώσουν δυναμικό παρόν και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της Δευτέρας & Τρίτης προκειμένου να λάβουμε ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα των Επαγγελματιών & Εμπόρων του τόπου μας.
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 12:00μμ εως 19:00μμ είτε διά ζώσης με τοποθέτηση κάλπης στα παρακάτω σημεία, είτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα αποσταλεί στα μέλη των Ενώσεων:

Στη Θέρμη: Στο χώρο του Θερινού Κινηματογράφου του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης
Στα Βασιλικά: Στο Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο)
Στον Τρίλοφο: Στο Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο)


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε:

► Για την Ε.Ε.Ε.Δήμου Θέρμης τον κ.Πιστέλα Ευστάθιο στο τηλ. 6947670799 

► Για την Ε.Ε.Ε.Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών την κ.Κούσα Ολγα στο τηλ. 6937171899

► Για την Ε.Ε.Ε.Δημοτικής Ενότητας Μίκρας τον κ.Ζαφειρίου Απόστολο στο τηλ. 6948052400