Παρέμβαση Πολιτών Δ. Θέρμης: Ερωτήματα προς τη Διοίκηση στη 2η Συνεδρίαση Λογοδοσίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση Πολιτών Δ. Θέρμης: Ερωτήματα προς τη Διοίκηση στη 2η Συνεδρίαση Λογοδοσίας


//Ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης "Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης"


Τα ερωτήματα που θέτει σήμερα η δημοτική μας παράταξη για επίκαιρα ζητήματα, στη 2η Συνεδρίαση Λογοδοσίας είναι:

➛Η επικεφαλής, Άννα Τσιφτελίδου, ζητά ενημέρωση σχετικά με το ποσό που καταβάλει ο δήμος για έξοδα λειτουργίας και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, για την ανάγκη συντήρησης των μικρών υπαίθριων γηπέδων - χώρων άθλησης, για την εξέλιξη της κατασκευής του γυμναστηρίου στη θέση Βλάχος στον Τρίλοφο και τη βούληση και πρόταση της παράταξής μας να καθιερωθούν ώρες κοινού για τη χρήση των χώρων άθλησης.

Ο δημοτικός σύμβουλος, Αστέριος Καρακώττας ζητά ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Δημάρχου για παύση της δυνατότητας των Προέδρων των Κοινοτήτων για βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής προς εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Ο δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Σαραφιανός, ζητά ενημέρωση για την υλοποίηση του σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων και των πράσινων σημείων καθώς και της ανακύκλωσης αγροτικών απορριμμάτων και αγροτικών συσκευασιών

Ο δημοτικός σύμβουλος, Ανέστης Κεφαλάς θίγει το ζήτημα της Λειτουργίας των πολιτιστικών κέντρων στους οικισμούς, της έλλειψης αλλά και της ακαταλληλότητας πολτιστικών κέντρων ( Θέρμη, Βασιλικά, Ταγαράδες, Σχολάρι, Πλαγιάρι, Καρδία).

Η δημοτική σύμβουλος, Φωτεινή Βογιατζή ζητά ενημέρωση για το ζήτημα της ασφαλούς διέλευσης πεζών στον κεντρικό δρόμο της Ν. Ραιδεστού και τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στην ευρύτερη περιοχή.

Η δημοτική σύμβουλος Σοφία Πανίδου θίγει το πρόβλημα της αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Τρίλοφο το οποίο υποχώρησε το Φθινόπωρο και όπου το ένα ρεύμα παραμένει κλειστό.

Tα Δημοτικά Συμβούλια μπορείτε να τα παρακολουθείτε στο thermitv στο you tube