Γυμνάσια και δημοτικά σχολεία επισκέφτηκε ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γυμνάσια και δημοτικά σχολεία επισκέφτηκε ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων



Δημοτικά σχολεία και γυμνάσια επισκέφτηκε στις 4 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα, ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ Αντώνης Ζαβέρκος, μαζί με κτηνιάτρους, εκπαιδευτές και εργαζομένους του ΣΥΠΠΑΖΑΘ.

“Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που σήμερα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, βρέθηκα στο σχολείο που μαθήτευσα, στο 1ο Δημοτικό Επανομής, προκειμένου να μιλήσω στα παιδιά, ως πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, για την φιλοζωία. 

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε πως τα παιδιά μας είναι σε μεγάλο βαθμό ενημερωμένα και ευαισθητοποιημένα για αυτά τα θέματα, γεγονός που παραπέμπει σε ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία μας, ανέφερε ο κ. Ζαβέρκος και πρόσθεσε πως “οι πολίτες που αγαπούν τα ζώα, είναι πολίτες σωστοί και με κοινωνική ευαισθησία και αυτό αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του τόπου και της πατρίδας μας. 

Είμαστε επίσης απόλυτα ικανοποιημένοι για την ανταπόκριση των σχολείων (παρόμοιες δράσεις έκανε ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ σε διάφορα σχολεία της γεωγραφικής αρμοδιότητάς του (Καλαμαριάς, Θερμαϊκού και Θέρμης))”.

Χρόνια πολλά στα αδεσποτάκια μας, πάντα με την αγάπη και την συμπαράστασή μας! Η ευχή όλων μας είναι να μην υπάρχουν αδέσποτα ζωάκια στους δρόμους, να υιοθετήσουν και να δώσουν όλες οι οικογένειες την αγάπη τους, στα αδέσποτα ζωάκια συντροφιάς, δίνοντάς τους στέγη και πραγματική αγάπη, σαν ισότιμα μέλη της οικογένειας τους.

     

dav